Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Honnan lehet észre venni...

Honnan lehet észre venni magunkon a vetélést?

Figyelt kérdés
A múlt hónapba egy hetet késett a menstruációm,a melleim majd leszakadtak úgy fájtak és amikor meg kellett volna jönnie akkor sem múlt el,de egy hét múlva hajnalba arra keltem hogy szúrkál görcsöl a hasam,akkor még nem foglalkoztam vele vissza aludtam nem sokra rá arra keltem hogy jobban görcsölök kimentem és észre vettem hogy vérzek arra már nem emlékszem hogy darabos volt-e,de a szokottnál is jobban görcsöltem mikor nekem csak enyhe görcseim szoktak lenni és az is csak pár óráig most meg 2 napig görcsöltem és 3 napig tartott a vérzés.Ez most lehetett vetélés vagy csak egyszerűen késett?

2013. júl. 1. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:
szia. nekem is úgy kezdõdött h egy hetet késett. szèdûlès hányinger. 3 + tesztem lett. majd enyhèn elkezdtem görcsölni majd vèrzeni nem volt sok vèr enyhèn darabos. 8 napig vèreztem. elmentem.dokihoz azt mondta vmi elkezdõdött de hamar be is fejezõdött sajnos:/ de mikor.kontrolla visszamentem a másik.doki azt mondta h szo se volt terhessègrõl mert a hcg szintem 3.10 volt ès 5 alatt.nem beszèlünk terhessègrõl elvileg.
2013. júl. 1. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:
2013. júl. 1. 12:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokért.
2013. júl. 1. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!