Mi történik most?

Figyelt kérdés
Egy hete késett a mensim, ma teszteltem halvány pozitívat. Most nagyon görcsöl a hasam, a derekam és vérzek, úgy ,mint amikor menstruálok.
2013. jún. 24. 20:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hát az.....:(

Vegyél be egy nospat, vagy egy Algoflexet, feküdj be az ágyba és bírd ki az éjszakát! Roszabb lesz mint egy sima "görcsös" mensi.

2013. jún. 24. 20:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Lehetséges h nem tudott megtapadni rendesen :( nem akarok nagy marhaságot írni tényleg de én az elmondottak alapján korai vetélésre gondolnék... :( De nem vagyok orvos hozzáteszem és tényleg nem akarlak rémisztgetni. :(
2013. jún. 24. 21:09
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok a válaszokat.

Tényleg egy kegyetlen éjszakán vagyok túl. Hiába a gyógyszer egész éjjel nem aludtam úgy fájt, és ömlik belőlem a vér :S

Holnap itthon marad a párom vigyázni a kislányunkra és el tudok menni nőgyógyászhoz, szerintetek érdemes? Meg tud így vizsgálni, hogy vérzek? Fog egyáltalán látni valamit? :(

2013. jún. 25. 08:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg tud vizsgálni (engem is vizsgált a vetélés közben) és szerintem - mivel pozitív volt a teszted, megtörtént a beágyazódás, annak pedig vannak egyéb jelei is a méhedben konkrétan a babán kívül - látni fogja, hogy volt-e terhességed. De nem vagyok doki, lehet, hogy nincs igazam. Mindenesetre mindenképpen el kell menned orvoshoz, hogy lássa, távozott-e a baba, ha volt, vagy ha még mindig babás vagy, minden oké-e. Azért szorítok, hogy mégis csupa jó hírrel gyere, hátha...!!!
2013. jún. 25. 11:37
 5/14 anonim ***** válasza:

Mért nem mentél orvoshoz?

Én amikor pozitív teszt után elkezdtem vérezni, azonnal mentem az orvoshoz,de sajnos elvetéltem. Azt mondta a doki ha nem szűnik pár napon belül a vérzés akkor meg kell műteni!

2013. jún. 25. 12:02
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is ebben bízok, hogy kiderül, hogy mi a gond. Mentem én volna szívesen már tegnap is, de 9 hónapos a kicsi lányom nincs ki vigyázzon rá a párom pedig holnapra kapott csak szabadnapot. Holnap már rendelési idő előtt ott leszek reggel, hogy én legyek az első.
2013. jún. 25. 12:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem még ne menj el. Várd meg hogy elmúljon. Ha nagyon sokáig erős akkor menj el. Nekem is ezt mondta a doki anno. Várjam meg hogy vége legyen a vérzésnek, és utánna menjek el, megnézi maradt-e bennt valami.
2013. jún. 25. 17:02
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Most már elmegyek mert szegény párom már kivette a szabiját, így is bűntudatom van, hogy itthon kellett maradnia emiatt :S Megkérdezem azért az orvost, legfeljebb visszahív, de nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien válaszoltatok, nagyon jól esik, hogy törődtök a gondommal :)
2013. jún. 25. 19:58
 9/14 anonim ***** válasza:

Velem is megtörtént ugyanez, de sajnos én rá 2 hónapra mentem dokihoz és már abszolút nyoma nem volt babának, nagyon hibáztatom magam mert legalább azt sem tudtam meg, hogy lehetett volna-e... :( Azóta is gondolok rá, hogy vajon akkor van egy kis lélek számomra is, vagy csak valami összezavarodott..

Majd írd meg kérdező, hogy mit mondott a doki! :S

2013. jún. 25. 22:02
 10/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Ma voltam orvosnál. Kézzel mikor vizsgált nagyon fájt, akkor csinált egy uh-t amin látott egy petezsákot és 12mm-es megvastagodott nyálkahártyát. Viszont továbbra is erős a vérzésem és görcsölgetek, bár a görcsök már nem vészesek,de a vérzés nem múlik. Azt mondta a doki, ne éljem bele magam mert nagyon rosszul indul. Holnap vérvételre kell mennem és jövő héten kedden vissza a dokihoz.

2013. jún. 26. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!