Mi történik most?
Hát az.....:(
Vegyél be egy nospat, vagy egy Algoflexet, feküdj be az ágyba és bírd ki az éjszakát! Roszabb lesz mint egy sima "görcsös" mensi.
Köszönöm lányok a válaszokat.
Tényleg egy kegyetlen éjszakán vagyok túl. Hiába a gyógyszer egész éjjel nem aludtam úgy fájt, és ömlik belőlem a vér :S
Holnap itthon marad a párom vigyázni a kislányunkra és el tudok menni nőgyógyászhoz, szerintetek érdemes? Meg tud így vizsgálni, hogy vérzek? Fog egyáltalán látni valamit? :(
Mért nem mentél orvoshoz?
Én amikor pozitív teszt után elkezdtem vérezni, azonnal mentem az orvoshoz,de sajnos elvetéltem. Azt mondta a doki ha nem szűnik pár napon belül a vérzés akkor meg kell műteni!
Velem is megtörtént ugyanez, de sajnos én rá 2 hónapra mentem dokihoz és már abszolút nyoma nem volt babának, nagyon hibáztatom magam mert legalább azt sem tudtam meg, hogy lehetett volna-e... :( Azóta is gondolok rá, hogy vajon akkor van egy kis lélek számomra is, vagy csak valami összezavarodott..
Majd írd meg kérdező, hogy mit mondott a doki! :S
Sziasztok lányok!
Ma voltam orvosnál. Kézzel mikor vizsgált nagyon fájt, akkor csinált egy uh-t amin látott egy petezsákot és 12mm-es megvastagodott nyálkahártyát. Viszont továbbra is erős a vérzésem és görcsölgetek, bár a görcsök már nem vészesek,de a vérzés nem múlik. Azt mondta a doki, ne éljem bele magam mert nagyon rosszul indul. Holnap vérvételre kell mennem és jövő héten kedden vissza a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!