Ki hogyan dolgozta fel?

Figyelt kérdés
Nagyon sok minden át mentünk a férjemmel (fertőzések , petefészek gyulladás , nekem autoimun pajzsmirigy alulműkődésem van 100-as euthyroxot szedek ) . Másfél év után végre terhes lettem (első terhesség volt) boldogok voltunk mikor megtudtam hogy terhes vagyok : álmosabb voltam , etvagyam nagyon jó volt. De sajnos hétfőn 6-7 hetesen elvetéltem. Annyira fáj most , nem tudom hogy leszek túl rajta . Kérlek segítsetek .
nov. 28. 08:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Idő segít,a párod támogatása kell és keress egy jó könyvet ami segít feldolgozni. Ha van pénzed akkor viszont egy jó pszichológust keress fel pároddal együtt.
nov. 28. 08:15
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Semmit nem kell tenned. Ha sírni akarsz, sírj, ha tombolni, tedd azt, add ki magadból, az idő majd megoldja, meglátod.

2018 október 15.-én volt missed ab műtétem, épp a perinatális gyász világnapján. A padlón voltam abban az időszakban, egy világ dőlt össze bennem. Azóta van egy majdnem 5 éves kisfiam.

Amikor utoljára nőgyógyásznál voltam, átnézte az előzményeimet, megkérdezte, hogy az első gyerekkel mi történt? Mondom, semmi, épp oviba van... Nem esett le rögtön, mire gondol - szóval azt akarom ezzel mondani, hogy meglehet, hogy szinte el is fogod felejteni, mi történt, csak idő kérdése. Tudom, hogy most nem hiszed el, de minden rendben lesz, meglátod.

Ölelés 🤗

nov. 28. 10:04
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Gondolj arra, hogy jobb így, mint egy beteg gyerek.
nov. 28. 10:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Idővel és a családom csendes támogatásával. Értsd: beszélhettem nekik, ha akartam, meghallgattak, de nem beszéltettek és nem sajnálkoztak folyton, hanem olyan csendes részvét volt. Amelyik napra ki lett volna írva, megtudtam, hogy ismét terhes vagyok. Azóta arra gondolok, hogy ha akkor nem vetélek el, most nem lehetne a kisfiunk.

Minden jót és kitartást!

nov. 28. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy dolgoztam fel? Őszintén, talán sehogy.Mai napig sokszor eszembe jut, megkönnyezem. Engem 10 hetesen műtöttek. Első baba lett volna. Azóta már van 2,nagyok is már. De akkor olyan szinten megzuhantam, hogy a munkámat is elvesztettem, képtelen voltam bejárni dolgozni. Az segített, hogy olvasgatni kezdtem az angyalok szülei oldalt, közben jól kibőgtem magam, és rájöttem, mások sokkal nagyobb terhességet veszítenek el, meg kell szülniük, vagy ikreket, vagy halva születik a baba, vagy később történik tragédia. Nem tudom, azt hogy lehet elviselni ép ésszel. De valahogy ez segített. Minden évben gyújtok neki egy gyertyát azóta is, lassan 18 éve. És hiszem, hogy egyszer majd egyszer találkozunk.
nov. 28. 12:25
 6/9 anonim ***** válasza:
3# nekem ez pont nem segített.. mindenki ezt hajtogatotta...de ilyenkor az ember azért is szomorú mert pont vele történt ez. Bennem az volt, hogy oké de másnak miért jöhet össze elsőre egy egészséges gyerek? Néha egy sajnálom jobb mint ez szerintem.
nov. 28. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly februárban vetèltem el 8 hetesen. Nagyon vártuk a babát, 9 hónap után jött össze (már évek óta szerettünk volna, de voltak hormonproblèmàk amit előbb rendbe kellet tenni, aztán jött a covid stb.) Nagyon igazságtalannak éreztem az egészet. Fájt nekem is és a férjemnek is, de viszonylag hamar túlléptünk rajta és arra koncentráltunk , hogy sikerüljön újra. Sokan mondták, hogy majd a vetèlès után hamarabb összejön. Hát nem. Egy év eltelt (abból 8 hónap próbálkozás). De a lényeg, hogy most már itt szuszog mellettem a kanapén. Tudom, hogy most nehéz , sok erőt és kitartást kívánok. Ne adjátok fel.
nov. 28. 12:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az volt a kérdés, ki ek mi segített. Erre válaszoltam, hogy nekem ez. Azt viszont én sem szerettem, mikor nekem mondtak ilyeneket. Meg hogy majd lesz másik, meg sokmindenkivel előfordul stb. De így, hogy magamtól olvasgattam, így segített.
nov. 28. 12:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az segített, hogy írtam neki egy levelet. Igen, tudom, csak egy sejtcsomó volt, de a testem mar elkezdte magát felkészíteni az új szerepre, így "kézzelfogható" volt, hogy jelen van.

Szintén a 7. héten derült ki, hogy rossz helyen van.

Szóval írtam neki egy levelet, amiben megköszöntem neki, hogy a testem megtapasztalhatta milyen érzés a várandósság egy kicsike szelete, leírtam, hogy nem haragszom rá, mert a frászt hozta rám :) s remélem előkészítette a terepet a kistesónak. Meg minden spirituális és nem spirituális ökörséget leírtam ami eszembe jutott.

Közben jól kisírtam magam.

Ez 2022 februárjában történt. 2023 februárjában meg megszületett a kisfiam.

nov. 28. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!