Kémiai terhesség lehetett?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 3 hónap után ez a hónap sikeresnek bizonyult. Hétfőn halvány 10-és tesztem lett, szerdára nem vártam. A tesztem nem erősödött, pénteken voltam HCG-t nézetni melynek értéke 15,91 lett. Ma reggel minden pisiléskor friss vér távozik, mint amikor pl. elvágja valaki az ujjat. Az én menstruaciom sűrű “zselés” állagú szokott lenni. Tompa görcsöm van jelenleg, ennél erősebb szokott lenni. Gondolom a természet intézi dolgát.. Darabkák nincsenek a vérben.szept. 21. 17:26
3/8 anonim válasza:
Igen. Ez kémiai. Nekem 3x volt, vicces de még gyengébb is volt a menstruációm akkor, mint alapból lenni szokott.
4/8 anonim válasza:
Az volt, igen. Sok sikert a következő hónapra 🙏
5/8 anonim válasza:
Úgy hangzik tényleg kémiai lehetett. Ne csüggedj, már a következő ciklus is lehet sikeres akár! :)
6/8 A kérdező kommentje:
nov. 17. 00:33
7/8 anonim válasza:
Gratulálok!🤩
Nagyon szép erős tesztek!
Mikor mész orvoshoz?
8/8 A kérdező kommentje:
December első/második hetében tervezek menni, akkorra már 6-7 hetes lesz a pici🥰
nov. 17. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!