Vetélés után a menstruációs cilusom rövidebb lett pár nappal.Előtte mindig 31-33 napos volt a ciklusom.Vetélésem után 26-28 napos.Ez miért lehet?Ez nem baj?
Figyelt kérdés
szept. 8. 18:46
2/3 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt, 28-30 nap helyett 21-23 napra rövidült a ciklusom. Valószínűleg nem volt peteérésem. Mikor elmentem a nőgyógyászhoz - fél év után -, adott gyógyszert, hogy a következő menzesz első napjától szedjem, de már nem kellett bevennem, várandós lettem újra. Nem tudni, mitől rövidült meg pontosan, jó eséllyel a vetélés felborította a hormonháztartásom, de magától "rendbejött". De nekem a 26-28 nap nem tűnik vészesen kevésnek. Az első gyerekem születése után 3-4 nappal megnőtt a ciklusom hossza, úgyhogy simán lehet, hogy nem jelent gondot. De azért ha aggódsz, fordulj nőgyógyászhoz, ő biztosat tud mondani.
3/3 anonim válasza:
Nem baj.. egy terhesseg utan valtozhat a ciklus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!