Barna folyás egyértelműen vetélést jelent?
Sziasztok
2 hetet késett a menstruációm majd vettem egy terhességi tesztet,ami pozitív lett. Következő napon viszont rózsaszínű folyás indult el,azt követő napon pedig már teljesen barna,ez 6 napig tartott. 3 napja pedig már rendesen menstruálok. Egyéb tünetek, hogy enyhén görcsölök és a melleim eléggé érzékenyek.
Kérdésem az lenne, hogy ez vélhetően a vetélés jele? Orvos csak jövőhéten tud fogadni, viszont én már nagyon el vagyok keseredve.
Köszönöm a segítséget!
Sajnos szerintem ennek a terhességnek már mindegy, de nem jutott eszedbe dokihoz menni? Ügyelet vagy magándoki is van a világon...
Kaphattál volna mondjuk progeszteront, hátha csak annyi volt a probléma.
Ha nem, akkor úgyis elmegy, de egy próbát megért volna, én legalábbis biztos nem ültem volna otthon több mint egy hétig vérzéssel (a rózsaszín és a barna is vér).
Ha hematóma miatt vérzik valaki, akkor pedig fekvést szoktak javasolni, az is segithet.
Egyébként még mindig nem teljesen kizárt, hogy nem vetéltél el, de ezt csak egy doki tudja biztosra mondani. Viszont ha jól láthatóan halványodott a teszt, akkor szerintem nincs remény.
9 napja vérzel és eddig nem jutott eszedbe dokihoz menni?
Nem az időpontra kellett voona várni, hanem bemenni az ambulanciára...
Ez tuti kamu kérdés...
Ennyire buta nem lehet senki.
Szia!
Velem ugyanez volt, amikor terhes lettem a fiammal. Dettóra ugyanígy volt nálam, össze-vissza barnáztam még egy darabig, aztán elmúlt. Most 9 hónapos a Töki 😁🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!