Vetélés után nektek mikor jött meg az első menstruácitók?Erősebb volt a vérzésetek,mint szokott?Másabb volt?
Figyelt kérdés
Én nekem június 25-én indult be a vetélés utána 1 hétig véreztem és még mindig nincs menstruációm.Doki azt mondta,meg neten is azt írják,hogy vetélés után átlagban 4-6 hét múlva megkéne jönnie,de olyan is van akinek hónapokig nem jön meg utána elvileg.aug. 1. 13:14
1/4 anonim válasza:
24-en volt missed AB-m műszeres befejezéssel, következő hónap 10-en megjott, mint minden hónapban 10-en.
2/4 anonim válasza:
2nappal az után, hogy abbahagytam a progit. Aztán pár napot késett a következő ovum, így a menstruációm is ugyanannyit.
3/4 anonim válasza:
Ja, nem, nem volt erősebb, még gyengébb is volt, mint szokott.
4/4 anonim válasza:
Pontosan 4 héttel a műtét után jött meg és azóta napra pontosan (+-1 nap) beállt, kalkulátoron vezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!