Van még akinek hamar jött meg az első menstruációja spontán vetélés után?
Figyelt kérdés
3 hete történt a spontán vetélés és ma szerintem már megjött, teljesen olyan jellegű vérzésem van. Ez normális is lehet akár vagy valami gondot jelent? Dokihoz jövőhét elején tudok menni.2024. ápr. 5. 20:52
1/7 anonim válasza:
Ezt nem teljesen értem. Nekem 3 nappal a vetélés után. Annyi kellett, hogy a szervezetem érzékelje, hogy abbahagytam a progit. Terhesség alatt megvastagodott méhnyálkahártya van, amíg az nem válik le, nem indul új ciklus.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem a spontán vetélésre gondolok, az természetesen lezajlott a maga útján. Progit abbahagytam március 11-én, 15-én elindult a vetélés. Viszont most újra vérzek és ha nem lenne ilyen a köztes idő, akkor a vérzés alapján azt mondanám, hogy biztosan menstruáció, de zavar, hogy csak 3 hét telt el a vetélés és az első menstruáció között.
2024. ápr. 5. 21:10
3/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kimaradt a " rövid " szó. Tehát ha nem lenne ilyen RÖVID a köztes idő, akkor nem aggódnék.
2024. ápr. 5. 21:11
4/7 anonim válasza:
De a vetélés nem azonos a menstruációval. Attól, hogy akkor is véreztél, még nem feltétlenül vált le a nyálkahártya. Nekem például nem. Ha neked se, akkor az utána bármikor megtörténhet, hisz nem egy új ciklus.
5/7 A kérdező kommentje:
Látott orvos a vetélésem harmadik napján, már szinte minden kiürült addigra, egy 4 mm-es residuum volt már csak, amire akkor kaptam ergam cseppet. Szóval biztosan tudom, hogy a vetélés mikor zajlott le és hogy kijött minden.
2024. ápr. 5. 21:31
6/7 anonim válasza:
Na, hát ez a lényeg, csak ezt nem írtad. Lehet normális, majd jövőhéten megmondja a doki. Addig semmi gond nem lehet. Kivéve, ha pl.belázasodsz, vagy bármi szokatlan tünet jelentkezik, akkor legyen eszedben, hogy lehet összefüggés és azonnal orvos. De nem valószínű, hogy lesz ilyen.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2024. ápr. 5. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!