Mennyi ideig és hogyan tartott a vetélés?
Sajnálom a babàd. Nekem az első vetèlès 7 hetesen minden előjel nèlkül volt.
A màsodiknàl 10 hetesen pecsètelő vèrzèsem volt, sajnos nem èlt màr a baba. 11 hetesen indult csak be a vetèlès. Dèlutàn barnàs vèrzèsem volt, kb fèltenyernyi folt volt alattam. Èjjel indult be a vetèlès. Erősõdó görcsõk, vèrzès. Wcn ülve volt a legkènyelnesebb. Aztan ,,szültem" egy fèltenyernyi alvadt vèrdarabot, aztàn a picit. Nem volt lelkierőm megnèzni, wc papìrral kaptam el, ès egy viràgcserèpbe temettük.
A fàjdalom elmùlt, ahogy kijött. Erős havivérzès intenzitàsàval vèreztem, aztàn enyhült, kb 2-3 hètig tartott.
Teljesen kiürült a mèhem, nem kellett műtèt.
Heteken belül teherbe estem ùjra, akkor nem volt semmi gond.
Nem tudom, hány hetes lehettem, amúgy méretre 6 hetes volt a baba, de akkor már két hónapja nem jött meg.
Én előtte kb. 4 napig barnáztam, majd véreztem, egyre erősebben, aztán a vetélés napján görcsöltem már, mint menstruációkor, éjjel arra keltem, hogy brutál görcsölök, rengeteg vér jött, aztán kicsúszott egy nagy darab nyálkahártya a wc-be, azt éreztem.
Utána igazàból el is múlt a fájdalom, kicsit véreztem még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!