Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mennyi ideig és hogyan tartott...

Mennyi ideig és hogyan tartott a vetélés?

Figyelt kérdés
Pénteken voltam dokinál, akkor töltöttem a 10. hetet de már korábban kiderült hogy nincs szívhang. Jöv hét péntekre megyek műtétre, laboron voltam, kedden megyek ekg és altatóorvossal beszélni, viszont ma reggel egy kis vér folyt mikor pisilni voltam, enyhén fáj a derekam, a hasam is enyhén de van mikor nem érzem. A pisi után 1 óra után ahogy töröltem a wc papíron volt egy kis nyálkás vér, azóta csak kis barnázgatás. Ez már a vetélés? Kinek meddig tartott és hogyan? Mivel most vasárnap van, feltétlen hívjam a dokimat vagy elég holnap?
jún. 9. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnálom a babàd. Nekem az első vetèlès 7 hetesen minden előjel nèlkül volt.

A màsodiknàl 10 hetesen pecsètelő vèrzèsem volt, sajnos nem èlt màr a baba. 11 hetesen indult csak be a vetèlès. Dèlutàn barnàs vèrzèsem volt, kb fèltenyernyi folt volt alattam. Èjjel indult be a vetèlès. Erősõdó görcsõk, vèrzès. Wcn ülve volt a legkènyelnesebb. Aztan ,,szültem" egy fèltenyernyi alvadt vèrdarabot, aztàn a picit. Nem volt lelkierőm megnèzni, wc papìrral kaptam el, ès egy viràgcserèpbe temettük.

A fàjdalom elmùlt, ahogy kijött. Erős havivérzès intenzitàsàval vèreztem, aztàn enyhült, kb 2-3 hètig tartott.

Teljesen kiürült a mèhem, nem kellett műtèt.

Heteken belül teherbe estem ùjra, akkor nem volt semmi gond.

jún. 9. 13:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hány hetes lehettem, amúgy méretre 6 hetes volt a baba, de akkor már két hónapja nem jött meg.

Én előtte kb. 4 napig barnáztam, majd véreztem, egyre erősebben, aztán a vetélés napján görcsöltem már, mint menstruációkor, éjjel arra keltem, hogy brutál görcsölök, rengeteg vér jött, aztán kicsúszott egy nagy darab nyálkahártya a wc-be, azt éreztem.

Utána igazàból el is múlt a fájdalom, kicsit véreztem még.

jún. 9. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!