Vetélés kinek meddig tartott? Bővebben lent.
Sürgősen menj orvoshoz! Sürgősséggel! Bent marad dolgok miatt vérmérgezést, gyulladást kaphatsz!
Már reggel ott a helyed!
“ ma kijött egy olyan kb bocsi de mintha egy csirkemáj lett volna”
Nagy , alvadt vérdarab. Elképzelhető, hogy “befejező” műtét lesz.
Ne halogasd! Reggel orvos!!!
Nekem 1,5-2 hétig tartott a menstruáció jellegű vérzés, de nem járt ilyen fájdalommal és ekkora darabok sem jöttek.(Szintén üres petezsák)
Mindenképp menj el orvoshoz,nézzen meg.
Én kb. 8 hetesen kaptam vetélést segítő gyógyszert (az embrió kisebb volt, épp pulzálást láttunk, mikor megállt a fejlődésben).
Az eléggé fájt akkor, és rendesen véreztem is, főleg az első pár órában. Belőlem egy olyan darab jött ki, mint egy meztelen csiga (gondolom a petezsák lehetett) 😞
Ilyen "csirkemájak" csak a szülés után távoztak, de az is lehet normális.
Viszont szerintem ne ijedj meg, mert nekem több hét - majdnem egy hónap - telt el a vetélés indítása és a műszeres befejezés között, mègsem kaptam vérmérgezést. Rendszeresn jártam dokihoz kontrollra, volt, hogy be is feküdtem már a műtérhez, aztán mègis hazaküldtek, hogy mégsem kell belenyúlni egyelőre, de végül csak nem úsztam meg.
Persze orvoshoz menni mindenképpen kell, de előbb szerintem próbáld felhívni az orvosod,ha van magán, hogy mikor célszerű, lehet azt mondja, hogy várj a vérzés végéig vagy ilyesmi.
Én az elején vetéltem el kb 5-6 hetesen, december 17-én kezdődött. December 30-án ismét pozi volt a tesztem(hányinger stb tünetek, ezért teszteltem).
Kórházban semmit nem találtam, majd egy magándoki látta meg, hogy egy szövetszál bentmaradt. 1 hónapig volt bennem, de nem okozott kárt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!