El fog halni az embrió?
Ohh! Ne aggódj. Én is teherbe estem váratlanul. Pozitív lett a teszt. Mentem orvoshoz. A doki azt mondta, hogy nincs szívhang és nem is látja. Viszont nekem erős pozitívak voltak a tesztjeim. Én hittem benne, hogy ott van, mert nem jött meg éreztem magamon is, hogy valami másabb. Orvostól orvoshoz mentem és 10. héten lehetett kézzel fogható eredményt kapni. Nagyon elbújt ráadásul pici volt. Még most is átlag alatt vagyunk, de az orvos azt mondta nem kell aggódjak, mert jól fejlődik.
Neked is, ha azt mondták, hogy nem kell aggódj akkor ne stresszelj, mert csak avval ártasz a picinek. Tudom, hogy nehéz nekem is stresszes vol6, mert ahogy meg láttam a tesztet izgalomba jöttem. Semmit nem szerettem volna jobban. Szörnyű volt, hogy először nem is találta az orvos. Kellett pár nap.
Kitartást és jó babavárást! ❤️🌸
Ennyiszer nehezen hiszem, hogy elmérnék, nem értem a szonográfust, miért áltat. Persze reméljük, igaza van, de kicsit kétséges.
Ami lényeges: mikor teszteltél először pozitívat?
Szia!
Sajnos nagyon sokat számít a méret. Egyik barátnőmnek is ez volt. Már ki volt írva a műtétre, mert nem volt szívhang. Műtét előtt könyörgött uh miatt, és lett szívhang… hazaengedték őket, 1 hét múlva kontroll. Sajnos nem nőtt semmit és szívhang se volt. Teljesen összetört, mert csodababaként emlegették.
Készülj fel a legrosszabbra és nem érhet csalódás. Mindezek ellenére drukkolok!
Sajnos valószínű, hogy nem fog megmaradni mert tényleg nagy a lemaradás.
Nekem is volt már ilyen, a 9. héten indult be és zajlott le spontán a vetélés.
De! A következő terhességem is így indult, el is szomorodtam nagyon. Aztán a 3. ultrahangon egyszercsak szépen látszódott, megfelelt a mérete is, most lett 7 éves. 😊 A húga és az öccse is sokkal kisebb volt az első UH-n de ők már a másodikra szépen behozták és megfelelt a méretük is.
Én azt mondom, hogy készülj a rosszabbik esetre de azért nincs teljesen kizárva az ellenkezője sem amíg nem vérzel. Nekem most a harmadiknál azt mondta az orvosom, hogy valamiért nagyon fura helydn tapadnak meg a babáim és nehéz emiatt mérni őket, hüvelyi ultrahanggal nem is látta egyiket sem normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!