3 napja volt egy gyógyszerrel indított vetélésem (elhalt az embrió, 10hét 3 naposan volt a vetélés) tegnap délután óta fáj az egész bal oldalam (alhas, derék, combba is lesugárzik) Gyógyszer nem múlasztja?
Reggel kellett bevennem a gyógyszert és kórházi felügyelet mellett zajlott le a vetélés. (igen, külföldön)
A nap végén volt az uh. Már csak menstruáció szerű vérzésem van.
Szia, nekem is volt 2 napja gyogyszerrel inditott vetelesem.
Elso nap omlott belolem, mosmat nekem is menstruacio szeru verzesem van. Vissont szinte egyaltalan nem volt es ninx gorcsom
Neked mennyi ido volt a kitisztulas? Nem kellett kaparni utana ?
Felek hogy nehogy megis kaparas legyen a vege
amikor volt ez az itthoni görcsölésem, akkor távozott még egy nagyobb szövetdarab. utána a fájdalom teljesen megszûnt, csak mensis, vagy gyengébb vérzés volt összesen kb 2 hétig. szerintem az jót jelent, ha nem görcsölsz, mert nálam addig volt fájdalom, ameddig volt bent még valami... nem kellett kaparni engem, és a következô hónapban meg is jött normálisan.
4 hónap után pedig ismét teherbe estem és most 14 hetes vagyok. sok erôt és kitartást kívánok neked és hidd el, hamarosan sokkal-sokkal jobbra fordul minden!!
Tegnap gorcsoltem eleg nagyon es estere kijott aminek kellett kijonie szerintem. Egy 4 5 cm.s kemeny husdarab vagy nem is tudom hogy irjam le
Azota fajdalom nincs egyaltalan es a verzes is joval kevesebb.
Remelem hamarosan vege lesz !
Koszonom a biztato szavakat. Gyonyoru terheseget es egeszseges babocat kivanok!
szegény.. igen, ez olyasmi lehetett akkor, mint ami nálam volt..
köszönöm én is a jókívánságokat!
ismeretlenül is ölellek és ne feledd: nem vagy egyedül! és ezzel a szomorú tapasztalattal is csak erősebbek lettünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!