Lehet, hogy bent maradt egy darabka és újra műteni kell?
#11! Jónak mondod.😁40 éves korom óta azt hallgatom minden dokitól, hogy ebben a korban ne is álmodjon terhességről, legfeljebb lombik...
41 évesen 5.próbalkozásra jött össze, vetélés lett😢 Most 42 évesen szintén 5.-re. Félidős vagyok, makk egészséges kis cukisággal.
Neked is sikerülni fog, egyszer már sikerült. Azt mondják, ilyenkor még nagyobb is az esély. Így már még jobban drukkolok neked🤞
#14! Akkor jó lesz ez.
Én tavaly áprilisban vesztettem el az angyalkámat és most itt vagyok félidősen egy kis cukisággal. Jövő húsvétkor neked is ott fog ficánkolni a hasadban. Vagy ordítani a kiságyban😂
Az az egy év semmi. Hidd el, rengeteg hátrányom is volt. Műtét előtt álltam. A genetikával nem lehet gond. Hisz most sikerült teherbeesned. Termékeny vagy. Nem egyik pillanatról a másikra múlik el. Igen, van, aki ennyi idősen már nem tud, de nem te, hisz neked sikerült.
Valószínűleg az elsőnél nekem is. Majd a következő jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!