Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Lehet, hogy bent maradt egy...

Lehet, hogy bent maradt egy darabka és újra műteni kell?

Figyelt kérdés
25 napja volt a missed ab műtétem, de még mindig halványan pozitív a HCG teszt. Lehet bent maradt egy darabka? Ennyi idő alatt már bőven ki kellett volna ürüljön, nem?
márc. 29. 11:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó lenne, és jó lenne, ha meg is maradna és egészséges lenne. Már 43 leszek és tudom, sokan elítélik azt, aki ennyi idősen még szeretne babát, de azoknak megsúgom, hogy a test öregszik csak és a lélek nem!
márc. 29. 22:47
 12/19 anonim ***** válasza:

#11! Jónak mondod.😁40 éves korom óta azt hallgatom minden dokitól, hogy ebben a korban ne is álmodjon terhességről, legfeljebb lombik...

41 évesen 5.próbalkozásra jött össze, vetélés lett😢 Most 42 évesen szintén 5.-re. Félidős vagyok, makk egészséges kis cukisággal.

Neked is sikerülni fog, egyszer már sikerült. Azt mondják, ilyenkor még nagyobb is az esély. Így már még jobban drukkolok neked🤞

márc. 29. 23:13
 13/19 A kérdező kommentje:
Jó, hogy vannak jó emberek :)
márc. 29. 23:23
 14/19 A kérdező kommentje:
Vettem HCG tesztet, most már csak olyan halvány, hogy nagyon kell nézni, hogy észrevegyem
márc. 30. 14:48
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

#14! Akkor jó lesz ez.

Én tavaly áprilisban vesztettem el az angyalkámat és most itt vagyok félidősen egy kis cukisággal. Jövő húsvétkor neked is ott fog ficánkolni a hasadban. Vagy ordítani a kiságyban😂

márc. 30. 16:25
 16/19 A kérdező kommentje:
De jó lenne! De 43 leszek, Neked volt egy év előnyöd, az itt nagyon sokat számít, meg hát a genetika. De nagyon nagyon szeretném!
márc. 30. 21:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Az az egy év semmi. Hidd el, rengeteg hátrányom is volt. Műtét előtt álltam. A genetikával nem lehet gond. Hisz most sikerült teherbeesned. Termékeny vagy. Nem egyik pillanatról a másikra múlik el. Igen, van, aki ennyi idősen már nem tud, de nem te, hisz neked sikerült.

márc. 30. 21:26
 18/19 A kérdező kommentje:
Csak rossz volt a petesejt a fenébe is :/
márc. 30. 23:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az elsőnél nekem is. Majd a következő jó lesz.

márc. 30. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!