Sokszor székelés után sokáig úgy érzem, hogy maradt bennt egy jókora darabka. Beöntéssel vizsgáltam, és nem emiatt van az érzés, ez feltétlenül aranyér?
Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 21:39
1/5 anonim válasza:
lehet aranyér is, vagy csak szorulás. Egyél szilva lekvárt vagy paradicsom süritményt, kávét, joghurtot, ezek meghajtanak. A tamarin lekvár nekem bevált, vagy egy jó talpmasszázs, ahol az emésztő pontokat kell nyomkodni. Végső esetben kúp, vagy beöntés.
2/5 anonim válasza:
Legközelebbi fürdéskor nyúlj fel magadnak, és tapintsd ki, hogy van-e ott kitüremkedés.
Vagy keress fel egy proktológust!
3/5 A kérdező kommentje:
megvolt, nincs, viszont több lüktető eret is éreztem, kicsit redős a dolog, de szerintem ez a normális, a bélcsatorna haladási irányában nincs kitüremkedés, csak azzal párhuzamosan harántcsíkok, prosztata tapintható. Ez van, ciki, de ez komoly, meg kellett néznem.
2009. máj. 22. 22:40
4/5 anonim válasza:
Aranyér (vagy egyéb végbélbetegségek) esetén érezheted úgy, hogy nem ürült ki a végbél teljesen. Ilyenkor az a legrosszabb, ha megpróbálsz préselni, hogy kijöjjön a bent maradt széklet, ezzel ugyanis csak az aranyeret fogod kijjebb erőltetni. Egyél sok rostosat, igyál hozzá sok-sok folyadékot, és helyileg kezeld aranyér elleni kúppal, kenőccsel.
5/5 anonim válasza:
Ilyesmi nálam is szokott lenni. De azt tapasztaltam, hogy ha kakkantás után nem pattanok fel a wc-ről egyből, ahogy úgy érezem, hogy végeztem, hanem üldögélek még egy pár percet, akkor kijön még egy adag. Ami amúgy bent maradt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!