Milyen érzés mikor kijön az aranyér? Közvetlen szülés után jön ki, vagy már akkor? Szülés után csak vécézés közben (erölködéstől) vagy bármikor kijöhet?
Figyelt kérdés
2008. márc. 16. 07:17
1/4 anonim válasza:
Azt nem tudom,hogy szülés után azonnal kijön-e,ezt tegnap én is megkérdeztem.
Mikor kijön,először olyan kellemetlen,mikor még csak kicsit van kint.Olyan viszketős érzés.Arra tudnám hasonlítani,mint amikor kölökkoromban elkaptam valami férdesedést a kiscicáktól,és pokolian viszketett.Aztán ha ezt elhanyagolod,mint én is tettem,mert nem tudtam mi is az,akkor egyre nagyobb lesz,mig a végén akár ülni sem tudsz vele,annyira fáj.nekem volt miatta egy álmatlan éjszakám is.Meg vérezni is szokott.
Nemcsak szülés után jön ki,hanem bmikor.Szorulás,nagy súly emelése stb...nekem most 30 hetesen jött ki.Olyan 2-3 hét a gyógyulásiidő.Kamillás ülőfürdő és körömvirágkrémmel reggel este bekenni.A gyógyszertárosnéni sem tudott jobbat mondani.
2/4 anonim válasza:
Szia.Èn szülés után az elsö székletüríte´skor vettem elözször észre.akkor utánna visszahu´zo´dott.Sajna ithon (megemeltem egy nehéz dobozt),gondolom,hogy azért,u´jra kijött.Nagyon kellemetlen volt,vérzett is.kaptam rá kúpot,2-3 hét mire rendbe jött.Néha most is kijön wc-kor,de visszahúzo´dik.Sajnos bármikor kijöhet,emeléstöl,felfázástól,esetleg székrekedéskor.Vigyaß´zni kell.
3/4 A kérdező kommentje:
Húha. Az is lehet már nekem is kijött akkor? Párszor már viszketett , de egyebet nem éreztem, hogy ott kint lenne valami, csak a viszketést. Most 38 hetes vagyok.
2008. márc. 16. 13:28
4/4 anonim válasza:
Nekem a második szülésem után 9 nappal jött ki. Sorban álltam, és éreztem, hogy vmi történt. Védőnéni Sperti krémet ajánlott, ezt lehet terhesen-szoptatás alatt használni. Viszketett, és egy kis dudort éreztem. Hamar elmúlt (kb 1 hét), és akkor jön ki, ha kicsit több székletem van egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!