Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen érzés mikor kijön az...

Milyen érzés mikor kijön az aranyér? Közvetlen szülés után jön ki, vagy már akkor? Szülés után csak vécézés közben (erölködéstől) vagy bármikor kijöhet?

Figyelt kérdés
2008. márc. 16. 07:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom,hogy szülés után azonnal kijön-e,ezt tegnap én is megkérdeztem.

Mikor kijön,először olyan kellemetlen,mikor még csak kicsit van kint.Olyan viszketős érzés.Arra tudnám hasonlítani,mint amikor kölökkoromban elkaptam valami férdesedést a kiscicáktól,és pokolian viszketett.Aztán ha ezt elhanyagolod,mint én is tettem,mert nem tudtam mi is az,akkor egyre nagyobb lesz,mig a végén akár ülni sem tudsz vele,annyira fáj.nekem volt miatta egy álmatlan éjszakám is.Meg vérezni is szokott.

Nemcsak szülés után jön ki,hanem bmikor.Szorulás,nagy súly emelése stb...nekem most 30 hetesen jött ki.Olyan 2-3 hét a gyógyulásiidő.Kamillás ülőfürdő és körömvirágkrémmel reggel este bekenni.A gyógyszertárosnéni sem tudott jobbat mondani.

2008. márc. 16. 08:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Èn szülés után az elsö székletüríte´skor vettem elözször észre.akkor utánna visszahu´zo´dott.Sajna ithon (megemeltem egy nehéz dobozt),gondolom,hogy azért,u´jra kijött.Nagyon kellemetlen volt,vérzett is.kaptam rá kúpot,2-3 hét mire rendbe jött.Néha most is kijön wc-kor,de visszahúzo´dik.Sajnos bármikor kijöhet,emeléstöl,felfázástól,esetleg székrekedéskor.Vigyaß´zni kell.
2008. márc. 16. 08:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Húha. Az is lehet már nekem is kijött akkor? Párszor már viszketett , de egyebet nem éreztem, hogy ott kint lenne valami, csak a viszketést. Most 38 hetes vagyok.
2008. márc. 16. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a második szülésem után 9 nappal jött ki. Sorban álltam, és éreztem, hogy vmi történt. Védőnéni Sperti krémet ajánlott, ezt lehet terhesen-szoptatás alatt használni. Viszketett, és egy kis dudort éreztem. Hamar elmúlt (kb 1 hét), és akkor jön ki, ha kicsit több székletem van egy nap.
2008. márc. 16. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!