Lassan 7 hetes terhes leszek (első gyerek, nem vagyok túl tapasztalt) Ez vetélés jele? Kérdés lent.
Kérdező , mutassál már az interneten egyetlenegy mondatot is , ahol azt írják hogy a terhességben normális a vérzés.
A terhességben sok minden normális , de a vérzés SOHA nem normális.
És vérzéssel még szexelni volt eszed hát nagyon gaz no vagy.
#41! El, mivel a kérdésben azt írtad "pár napja" volt, orvoshoz meg jövőhéten mész, bocs, de ebből nem tudtam kiszámolni, hány napról van szó pontosan 🤣 Tudod, egy hét=7 nap. Mindegyik lehetett bármelyiken és semmiképpen nem egyenlő az azonnallal.
Mint írtam, nem csak nekem, hanem egyetlen ismerősömnek se jött vissza a vérzés progi abbahagyása után, pedig vagyunk egy páran és mindenki szedett.
De értjük, neked az összes ismerősöd szexszel gyógyítja a vérzést, ami egyébként is tök normális terhesen, a zinternet is megírta. Te tudod jól, mi mind hülyék vagyunk, rossz netet használunk biztos😁
"Elhagyta az a mondat a szemedet hogy hétfőn vagyis ma megyek orvoshoz?"
Ma VASÁRNAP van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!