Lassan 7 hetes terhes leszek (első gyerek, nem vagyok túl tapasztalt) Ez vetélés jele? Kérdés lent.
Te nagyon összemixelhetted az olvasottakat. Semmilyen barnázás/vérzés nem normális terhesen egészen addig, amíg orvos nem állapította meg, hogy ártalmatlan. Ilyen után 1.az orvos, valamint a szexuális élet mellőzése. Ez az, amit egyébként az orvos is elsőként megtilt vérzés esetén. Ha pedig valaki először szex után tapasztal vérzést, az addig lehet normális, amíg minimális. Menstruációszerű egyáltalán nem az. Ennek tisztázására megint csak orvos szükséges.
Amit pedig te rosszindulatnak vélsz, az csak a józan ész.
Nincs olyan oldal a világhálón, ami azt írja, hogy terhesen bármilyen vérzés NORMÁLIS és figyelmen kívül lehet hagyni, ez nettó hazugság és önbecsapás. Maximum azt írják, hogy gyakori, ami igaz is, de az is olvasni mindenhol, hogy terhesség alatt minden vérzés RENDELLENES és azonnal orvoshoz kell fordulni vele.
Minket nem kell meggyőzni, hidd el. De a gyerekvállalás picivel több felelősség tudatot igényel a terhesség alatt is, később még pláne.
Nem azt írtam hogy direkt azért szexeltél, hogy elvetélj, hanem rávilágítottam az esetleges ok-okozati összefüggésre. Sajnálom, hogy még ezt sem sikerült felfognod.
Leírom egyszerűbben: ha valóban fenyegető vetélés áll fenn, annak nem segített a szexelés, épp ellenkezőleg. Mivel ilyenkor el is tiltják tőle az embert. És igenis felelőtlenség volt szexelni csak azért, mert olvastál pár ostobaságot a neten arról, hogy normális dolog vérezni terhesség alatt.
Jaj, hát mi olyan sürgős már, majd hétfőn felhívja a dokiját, ha rendel. Ha nem, majd későbbi napon. Addig meg max szexel egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!