Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hogyan mondjam el kit is...

Hogyan mondjam el kit is érzek halvaszülés után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8,5 hónapja halva született a kisbabánk a 39. héten.

Mára már eljutottam addig, hogy tudok róla beszélni, élem a mindennapokat. Szeretnék/szeretnénk egy újabb babát.

A gond, hogy a férjem azt hiszi, hogy azért szeretném (szerinte görcsösen), hogy pótoljam a kisfiúnkat. Itt azért többről van szó.

De számomra ez megfogalmazhatatlan érzés. Persze, amíg élek bennem marad az elvesztése, nem fogok túl lenni rajta csak idővel könnyebb lesz. De szeretném elmagyarázni a férjemnek, hogy mit is érzek, miért is szeretném. És hogy nem vagyok ezzel egyedül.

Ki hogyan beszélte ezt meg a párjával? Nehéz ebben a témában megértetni az érzelmeket, amik kavarognak bennem.

márc. 13. 10:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
8# te tényleg ekkora paraszt vagy vagy csak szimplán hülye? Hogy lenne már ugyanaz???? Mellesleg mi az, hogy ennyire megviselhet valakit? Egy vetélés is megviselhet valakit elárulom, de még így sem hasonlítható egy halva születéshez. Nem magyarázom el, hogy miért , mert aki ennyire kretén mint te, úgysem értené
márc. 16. 20:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem férjed retteg, fél, hogy azt a kicsit is elvesztenétek. Ezért nem_akar még újabb gyereket, csak nem_meri bevallani. Már egynél is túl nagy volt a veszteségérzet, nem akar többet elveszíteni.
ápr. 7. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!