Kinek mikor jött össze vetélés/ missed ab után a baba?
Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok keseredve, 1 évbe telt mire nagynehezen összejött a baba, aztán lett egy terhességem, 10 hetes kora körül leállhatott a fejlődésben, de csak most a 13. hetben vettem észre, mert kontroll vizsgálatom, pont pár napra lett volna amikor elkezdtem vérezni és mentünk az ügyeletre ahol egyből bent tartottak, majd ki is műtötték a babám. Most nagyon kétségbe vagyok esve, főleg hogy nehezen is jött össze, hogy vajon pár hónap múlva ha újra próbálkozhatunk majd sikerül e pozitívat tesztelni, és ha igen nem lesz e megint baj. Valaki valami hasonló tapasztalat vagy jótanács?
Esetleg valaki szedett valami olyan vitamint ami nagyban segíthetett, hogy legközelebb egészséges baba legyen?🥺
márc. 12. 07:51
12/27 anonim válasza:
Én Q10-et, mert állítólag javítja a petesejt minőségét, az enyémek meg már öregek. De azt hiszem, kicsit már az elsőnél is szedtem. Szóval az se csodaszer.
márc. 12. 10:23
13/27 anonim válasza:
Nekem már van egy kislányom, a masodik babára fél évet próbálkoztunk és missed AB lett.. 1 mensit vártunk meg és utána egyből sikerult is. :)
márc. 12. 11:07
14/27 anonim válasza:
6-os vagyok.
Folsavat szedtem ès teherbeesès előtti vitamint. Amikor pozitìv lett a tesztem akkor meg a dokim egyből ìrt fel progeszteront ès a vitamint vàltottam terhesvitaminra.
márc. 12. 12:34
15/27 anonim válasza:
Nekem vérhígítot írtak, Aspentert, Progeszteron, Femibion és ezekben a téli időszakokban + C és D vitamin :) a Femibionban van folsav. :)
márc. 12. 17:25
16/27 anonim válasza:
Idén (némán) belevágtunk a babaprojektbe. Márciusban sikerült, május végén missed ab lett, 9 hetesen megállt a fejlődésben. Összetörtem.. A mindennapokban elkerülhetetlenül szembe kell nézzek más várandósságával (most én is akkora lennék, mint ő).. gondolhatod: nem könnyíti meg a dolgom. Rástresszeltem. Június végén megjött, most júliusban ovu teszteltem, figyeltem a testem, próbáltam időzíteni. Ez megint egy nagy stresszfaktor, mert voltak védekezős ("miért pont aznap?") együttléteink is. Ma már bánom. Ez a túlságosan figyelt és követett ovu többet árt, mint használ. A kövi nem várt menstruáció júli 28..
Ha augusztusban is tovább kellpróbálkozzunk, nem vetemedek ilyen túlzott megfigyelésekbe. Maradok az ösztöneimnél, hisz elsőre is így sikerült.
Amúgy vérvizsgálat alapján trombofíliám van, doki szerint következő terhességnél enyhe vérhígítót kell majd szedjek.
Első babás voltam, 34 évesen. Most már 35.. és sikerülni fog! 🤞
júl. 19. 08:48
17/27 anonim válasza:
Lemaradt a végéről:
Kérdező, veled azóta mi van?
#16-os voltam. :)
júl. 19. 08:55
18/27 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom a te veszteséged is 16-os. Előző hónapban kezdtünk el ismét próbálkozni, eddig még sajnos semmi. Ciklusaim sem rendszeresek, de orvos szerint meg semmi bajom, jól van ez így (40 naposak is akár). Még mindig nem élem meg könnyen én sem, én is csak azt látom mindenki szül vagy terhes lesz, én meg szerencsétlennel érzem csak magam. Van két barátnőm is aki lassan szülni fog és elég rossz érzés, hogy már nekem is azt kéne lassan. Remélem mostmár nem kell sokat várnunk és nekünk is sikerül, meg kívánom nektek is, hogy hamar sikerüljön egy egészséges terhesség, szorítok!!
júl. 20. 17:43
19/27 A kérdező kommentje:
Amúgy ovu tesztekre visszatérve, nem tudom mit rontok el, de már én is lemondtam róla, hogy teszteljek, egyszerűen nem tesztelek pozitívat sem, meg se közelítik a tesztjeim, úgy hogy nem áldozok már rá, lesz ami lesz.
júl. 20. 17:46
20/27 anonim válasza:
Mindenesetre itt maradok, míg sikerül.. és követem a sorstársaimat. 😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!