Nem jól fejlődő terhesség kinél milyen mikor halt el?
Figyelt kérdés
Sajnos nem jól fejlődik az embrió, alig nőtt és még mindig csak minimális szivcső pulzàlàs van. Egy hete is ugyanez volt.
5 hetesnek felel meg, pedig 7 hetes vagyok.
Egyértelműen kromoszóma hibànak gondolja a doki.
Most meg kell várni, hogy elhaljon és akkor elvileg beindulhat a vetélés vagy tudnak gyógyszerrel indítani.
Valakinél volt ilyen vagy hasonló?
2024. febr. 15. 20:22
21/23 A kérdező kommentje:
Elhalt a terhesség. Azóta még egy is.
aug. 2. 07:55
23/23 A kérdező kommentje:
Hát igen. A másodiknál úgy estem teherbe, hogy májusban kivették a retenciót méhtükrözés során (mert a küret nem sikerült jól), addig össze vissza véreztem, meg hagyjuk is a kálváriát. Aztán rá egy hétre megjött a havim. Aztán nem is volt pozitív LH tesztem, aztán terhes lettem. Itt üres petezsákig jutottam. 24 napja volt a küret.
aug. 3. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!