Nem jól fejlődő terhesség kinél milyen mikor halt el?
Sajnos nem jól fejlődik az embrió, alig nőtt és még mindig csak minimális szivcső pulzàlàs van. Egy hete is ugyanez volt.
5 hetesnek felel meg, pedig 7 hetes vagyok.
Egyértelműen kromoszóma hibànak gondolja a doki.
Most meg kell várni, hogy elhaljon és akkor elvileg beindulhat a vetélés vagy tudnak gyógyszerrel indítani.
Valakinél volt ilyen vagy hasonló?
Egy "segítőm" szerint azért nem indul be, mert lelkileg nem tudom elengedni.
Lehet....
Lehet az egész napos erős émelygés is pszichés, már kezdem ezt hinni
Szerintem ez nem vetélés, hanem fejlődik a gyerek és az orvos hülyeségeket beszél
Komolyan nem értelek, miért nem kérsz másik orvostól masodvelenyt
"Egy "segítőm" szerint azért nem indul be, mert lelkileg nem tudom elengedni."
Biztos igaza van. Leszámítva azt, hogy te már azelőtt "elengedted", hogy bármi rosszat mondott volna az orvos...
13 nekem aztán édes mindegy, a te gyereked.
Ha azt várod, hogy elmenjen a te dolgod...Csak kicsit fura.
Egy orvos kimondta, hogy nem egészséges terhesség. Nem jól fejlődik, és még a 7. héten is csak alig volt valami pulzàlàska.
Na most szerintem az emberek 99%-a azt vàrnà, hogy akkor, ha már lehet, kerüljük el a műtő asztalt.
Ebben mi a fura???
Mikor nekem missed ab volt, akkor az ügyeleten még láttak pulzálást, két nap múlva a saját dokim már nem (és az embrió is kisebb lett), és még így is visszahívott egy megerősítő UH-ra, nem hagyatta velem egyből abba a progit. És én a második UH napjáig reménykedtem, hogy hátha mégsincs baj, csak aznap reggelre eltűnt az összes tünetem, továbbá nagyon elhalványult a tesztem, szóval akkor már sejtettem, hogy esélytelen.
2 doki (+1 a műtét előtt) állapította meg, hogy nem élő terhesség, és eltűntek a tünetek is, én így tudtam elengedni, addig reménykedtem. Nekem nem életszerű, amit te csinálsz.
Nekem ugyanígy volt mint a 17-nek.
Missed ab műtét napján 3!! orvos nézett meg újra, hátha tévedett az első orvos
Itteg szivcso pulzalas mellett kijelenti a doki, hogy el fog halni a magzat?.
Miféle orvos ez..
Meg kromoszóma rendellenesség .és ezt mégis miből állapította meg a 7.heten?
Most talaltam a kérdést.
Kérdező, mi lett végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!