Pár naponta visszatérő barnás-rózsaszínes folyás? (Kép)
Sziasztok. Nagyon meg vagyok rémülve. Két hete történt először,hogy ilyen folyásom volt, aztán szombaton, és ma megint. Pénteken megyek ultrahangra, szívhang megállapításra. Az orvosom szerint csak akkor menjek hamarabb, ha felerősödik. De megörülök már. Szerintetek menjek sürgősségire?
Ez nagyon sok minden lehet, teljesen ártalmatlan (pl. hajszálérrepedés) és nagyobb gondot, akár fenyegető vetélést jelentő is.
Ezek közül is van olyan, amivel tudnak mit kezdeni, mondjuk a progeszteron-hiány, de olyan is, amin sajnos nem tudnak segíteni, ha mondjuk fejlődési rendellenesség miatt kezdődik a vetélés. Az is lehet, hogy egy hematóma ürül ennyire enyhén, de ha megtalálják, akkor lehet pihenést javasolnak vagy ilyesmi.
A fentiek tükrében neked kell eldöntened, hogy mész vagy sem, mi nem dönthetünk helyetted.
(Én speciel már mentem volna, de nekem már volt egy missed ab-om, így a második terhességnél egy csepp vértől már inkább mentem az ügyeletre, mert olyan szinte bestresszeltem, hogy muszáj volt megnyugtatnom magam.)
Első, köszönöm szépen, sajnos tisztában vagyok vele, hogy bármi lehet, de mivel eddig többször is előfordult, és nem erősödött, bízok a legjobbakban...inkább az érdekel, volt-e hasonló valakinek
Második: hát ennek nagyon örülök, megnyugodtam picit. Köszönöm!
Nekem volt, 2 nappal azelőtt, hogy mentem volna a terhesség megállapításra. Mivel nem rosszabbodott, sőt igazából egy nap egyszer töröltem minimális rózsaszínt, meg egy nap minimális barnát nem mentem előbb, de ez mindenkinek saját belátása.
A megállapításon látott a doki egy pici felritkulást a petezsák mögött, valószínű ennek a jele volt ez és írt progeszteront biztos ami biztos. Azóta is előfordul egyszer egyszer ilyen, de egyrészt azt mondta az orvos nem kell tőle beparázni, pihenjek sokat, másrészt hétfőn meglátjuk továbbra is minden rendben van-e, így én most próbálok nyugodt maradni. :)
Nekem volt barnázás a legelején, én bementem a dokihoz, kaptam progeszteront és elmúlt. Minden rendben ment, egészséges.
De ami a képen van az még rózsaszínnek se látszik nekem. Nekem rendesen barna volt. Szerintem ez semmiség, vagy a kép nem adja vissza. Nekem egész terhesség alatt sárgás bővebb folyásom volt, ami normális. Semmilyen fertőzés nem állt fenn.
Sziasztok! Most jövünk az orvostól, és szerencsére minden rendben a kicsivel, kaptunk progeszteront 😊. Köszönöm a választ mindenkinek.
6-os, szurkolok, ne aggódj, minden rendben lesz!
Örülök, hogy minden rendben! :)
Szerintem jól tetted, hogy elmentél, így meg is nyugodtál legalább, a progi meg ártani nem fog!
További boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!