Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Milyen a vetélési vérzés?

Milyen a vetélési vérzés?

Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok és tegnap együtt voltunk a párommal. Éjjel, pisilés után enyhe rózsaszínes folyásom volt és azóta párszor (nem mindig) egy nagyon kicsit (kb 1 pötty) véres marad a wc papír. Nem görcsölök, semmilyen fájdalmam nincs. Lehetséges, hogy csak az aktus során keletkezett egy kis sérülés? Ugye nem így kezdődik a vetélés? Nagyon aggódom 😔

2024. jan. 25. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Bármi lehet ilyenkor még.

Nekem hasonló volt, progeszteronhiány okozta.

Okozhatja hematóma is, vagy ahogy mondod, egy kis hámsérülés (ilyenkor nagyon vérbő az a terület, könnyen megpattanhat egy kis ér). Kezdődő vetélés is lehet.

Fordulj nőgyógyászhoz!

Sok mindent nem fog még látni, de talán meg tud nyugtatni, esetleg kér egy hormonos vérvételt.

2024. jan. 25. 09:23
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Amiket az egyes írt, de én nem rohannék azonnal orvoshoz. Figyelgesd ma pisilésnél, van-e további pöttyözés, ha nem múlik el ma sem, főleg ha erősödik, akkor menj csak orvoshoz. A nemi életet én most hanyagolnám, pihenj ha tudsz és igényled. Mikorra van időpontod?
2024. jan. 25. 11:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Végül egyelőre nem mentem orvoshoz, mert (kopp-kopp) egyelőre teljesen elmúlt, és remélem nem is tér már vissza. Időpontom csak 2 hét múlvára van, kedden voltam, akkor még nem volt szívhang. Még elfelejtettem megemlítemi, hogy kedden a rákszűrést is elvégezték, tegnap meg ugye az együttlét. Bízom benne, hogy csak apró sérülés történt....
2024. jan. 25. 12:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Rakszures utan en fel napig pecseteltem, nekem sem fajt semmim. Gondolom megserulhettem, ahogy te is.
2024. jan. 25. 12:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, a nőgyógyász említette, hogy 1-2 napig előfordulhat enyhe maszatolás, de mivel aznap semmi gond nem volt, ez eszembe se jutott. Lehet, hogy a tegnap esti együttlét korai volt a rákszűrés után.
2024. jan. 25. 12:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Rákszűrésnél attól függ ki csinálta. Sztk-ban a dokiknál állandóan erős fájdalmam volt még fél napig, barbárok voltak, magándokimnál neméreztem semmit.

Vetélésnél engem elöntött a vér.

2024. jan. 25. 12:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, szörnyű lehetett 😔
2024. jan. 25. 13:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sötétbarna minimálissal kezdődött. Kaptam gyógyszereket, de csak erősödött. A vége felé pirosas is volt. Majd dőlt belőlem a presszókávé színű cucc. Akkor ment el.

Neked a leírtak alapján valószínű, hogy csak kis hámsérülés, de ha visszatér, menj dokihoz. Illetve, én is hanyagolnám a szexet, amíg a doki meg nem nyugtat, hogy mehet.

2024. jan. 25. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!