Nov 19-en volt egy missed ab-m. Eleinte kb semmit nem ereztem, halvanyak voltak a tesztjeim is, majd elkezdtem gorcsolni es elment a baba. Most ebben a honapban pont mara varnam a menzeszem. Tegnap elott 10-es erossegi tesztbol teszteltem egy halvanyat, de nagyon jol lathatot, masnap ugyanezzel a teszttel egy nagyon eros pozitovat. Tegnap munka utan teszteltem egy 25-os x-epillel, ami szinten nagyon jól látható volt, de a mai mintha halvanyocskabb lenne. Nagyon felel, hogy ugyanaz lesu a vege. Holnap szivem szerint elmennek nogyogyaszhoz, de felek h tul korai. Munkaba ha tul sokat allok el kezdek gorcsolni, de amint lepihenek minden rendben. Szerintetek? :((
Nem tudom, hogy ez halvanynak szamit-e es hogy lehet-e olyan sotet majd mint a kontrollcsik, mert azert ez is tokeletesen lathato
2024. jan. 18. 07:05
14/27 anonim válasza:
Vérvétel 2 nap kúlönbseggel és okosabb leszel!
2024. jan. 18. 08:05
15/27 anonim válasza:
Szerintem meg a vérvétel is pénzkidobás meg ilyen korán orvoshoz menni is. 1. mondjuk ne tesztelj a menstruáció előtt és nem idegesíted magad feleslegesen. 2. várj legalább még 2-3 napot, ha nem jön meg reggeli első vizeletből tesztelsz, szinte 100%, hogy az már a valós eredményt mutatja. És amúgy én ezt javasolnám a jövőben is ha most nem lesz belőle baba. Nem is értem miért jó minden hónapban ezt játszani, hogy nemvárt előtt már napokkal tesztelgettek és nézegetitek mennyire erősödik. 3 évet vártam a babára, mégsem őrűltem meg ennyire. Amúgy az orvosok is elmondták, hogy a stressz csökkenti a teherbeesés esélyét és befolyásolja a hormonszintet is. Tehát ezzel az ellenkezőjét éritek el mint amit szeretnétek
2024. jan. 18. 08:14
16/27 A kérdező kommentje:
2. napja kesik, nem tudom mibol szurted le, hogy nemvart elott vagyok. Irtam is, hogy a 10-es erossegueket csinaltam nem vart elott 2 nappal.
2024. jan. 18. 08:25
17/27 anonim válasza:
Akkor viszont ha 2 napja késik tényleg halvány, várj még 1-2 napot, ha normálisan látszik reggeli vizeletből, elég egy 25ös teszt is, akkor kérj időpontot orvoshoz. Ennél többet tényleg nem tudsz tenni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!