Volt olyan akinek egy petevezetővel sikerült a baba? Sajnos nemregiben mehen kivuli terhesseg miatt ki kellett venni a jobb oldali petevezetot. Elso baba lett volna el vagyok keseredve hogy mi lesz ezutan.Valakinek sikerult igy is? Mennyi ido utan?
De jooo
Szivbol gratulálok ❤️
Remelem akkor nalam sincs minden veszve 🤞
Egyik barátnőmnek méhen kívüli terhesség miatt el kellett távolítani az egyik petefészkét. Utána sikerült a baba. Azt nem tudom, mennyi idő után...
Kívánom, hogy hamar összejöjjön nektek is!
Nagyon szepen koszonom ❤️
Dokik szerint minden rendben van
Remelem tenyleg igy van 🤞
Kedves utolso nagyon szepen koszonom hogy leirtad ❤️
Koszonom a jokivansagod 😘
Anyukámnak mindkettő el volt záródva, műtéttel nyitották meg az egyiket (ez majdnem 40 éve volt, szóval nem is ilyen mai szipi-szupi eljárással).
Egy éven belül összejöttem onnantól :)
Szia!
Nekem az egyik petefészkem nagyon Pco-s. Azt mondta a doki, hogy valószínűleg a másikból fog történni a csoda. És így is lett. Pedig volt már egy vetélésem is tavasszal.
Nagyon drukkolunk Neked, minden rendben lesz! (:
Most próbáld élvezni az ünnepet, finomakat enni és megnyugodni. Nagyon boldog karácsonyt kívánunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!