Valaki valamit tud ajánlani ami segíti a sperma mielőbbi termékenyítését? 4.hónapban vagyok vetélésem óta kezdem aggodni teljesen elvesztettem minden reményem.. első bébi 9 hónap után összejött nemszedtem semmitsem váratlan volt ..
Vagy valami olyan készítményt ami segít előbb teherbe esni ..szedtem 3hónapig méhpempőt illetve 1 hónapja iszom az inofolicot .. kinek mennyi idő után jött az első spontán baba? És a vetélés utáni /szivárványbaba/
(\nemi élet megvan nemkérem a buta kommenteket/ ezt csak az érezheti át a legjobban aki át esett már ilyenen.. aki rosszat kommentel sajnos nemtudja mien érzés ez valojában és mit érez ilyenkor egy nő , hogy újra meglegyen a reménye.../)
Kedves kérdező, én átéltem már sajnos, sőt, sikertelen lombikot is, de nem csavarodtam úgy be utána, mint te. Van egy gyermeked, volt egy újabb terhességed, ami óta mindössze 4 hónap telt el! Milyen reményt vesztettél el teljesen?
Nyugodj le, étkezz egészségesen, sportolj hetente néhányszor valamit, én a méhpempőt hanyagolnám, a világon semmi értelme, folsav kell, D-vitamin és vas szintet nézethetsz, és akkor azt érdemes szedni, ha alacsony a szintje. Rendszeres nemi élet rendben van, mint írod. Minél kevesebb stressz, na arra kellene gyúrnod még. Ha 12 hónap rendszeres nemi élet mellett nem jön létre terhesség, akkor javasolják a szakemberhez fordulást. Próbálj meg lazítani picit. :-)
Üdv mi 3 éve próbálkoztunk, de semmi, nem szedtünk semmit, engem az andrológus nemzőképtelennek diagnosztizált még júliusba a páromat meg meddőnek huszonöt évesen és lombikprogramra akartak küldeni.
Én fogytam 8 kilót két hónap alatt, párom ötöt (még ígyis 30 kiló feleslege maradt), és elkezdtünk mindketten szedni pharmanord szelént, q10-et, vas bisglicinátot meg én még zinkorotot (cink) is.
A koffeint kávét elhagytuk, max egy dobozos kóla per nap és több sajtot eszünk.
Meg mondjuk én a koffeinmntes xixo-t szoktam inni, mivel tutti-frutti függő vagyok.
Ma reggeli tesztünk pozitív lett, és a páromnak már két hete vannak "tüntei", meg a mensije se jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!