Volt olyan akinek elhalt a terhessége Ultrogestan használata mellett?
#8! Na, ez meg a másik. Inszemnél is, lombiknal is "osztogatják, mint a cukorkát", nem is kis dózisban. Biztos az összeset orvos hülye.
A progi nem csodaszer. Már csak azért sem, mert a legújabb eredmények szerint az esetek legnagyobb százalékában nem a progihiány okozza a vetélést, hanem azért nem termelődik elég progeszteron, mert nem életképes az embrió. A korai vetélések legnagyobb százalékát valamilyen kromoszómarendellenesség okozza.
Ráadásul a progeszteronhiány nem egy létező “betegség”, hanem lehetséges betegségnek egy tünete, ezért ha szedi is az ember, az esetek igen nagy százalékában nem segít, mert az eredeti problémát nem kezeli.
Van egy nagyon specifikus és elenyésző csoport, akiknek valóban segít valami nagyon aprócska mértékben a statisztikai adatok szerint, ezért is adják amúgy mindenkinek, aki vérzik vagy olyan előzménye van, mert elvileg ártani nem árt, és akkor már hátha használ.
Szia. Én a 6. Hétben kaptam Utrot, mert volt egy minimális vérzés egyszer, de onnantól szednem kellett.
7+0 nál voltam utána UH-n, mindent rendben találtak, hallottuk a szívhangját is.
Múlt hét péntekre volt időpontom kombinált tesztre és az ottani UH-n kiderült, hogy 7+7nèl megállt a fejlődésben.
Tegnap meg is történt a műszeres befejezés..
Semmi előjele nem volt, nem görcsöltem, nem véreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!