Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Most terhes lehetek vagy sem ?

Most terhes lehetek vagy sem ?

Figyelt kérdés
Sziasztok nagyon kétségbe vagyok esve,ma 7 napja hogy késett a menstruációm,2.nap csináltam tesztett és,1 csikott mutatott sokan azt mondják korainal még nem mindig kimutathato,de tüneteim mint hányinger,undor az volt.ma a munkahelyemen görcsöltem és jött egy kisebb vérzés az abbamaradt jelenleg. Ma akartam venni egy ujjab tesztet de fogalmam nincs mit tegyek. Hétfőn mindenképpen meglátogatom a nőgyógyászt ha más nem akkor miért késett. De a stressz az aggodalom nagyon eluralja a testem.

2023. dec. 16. 09:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Higgadj le. Vegyél ma egy tesztet, holnap reggel csináld meg reggeli első vizeletből (szabályosan, ne nézegesd időn túl, ne szedd szét). Ha az negatív (1 csík), nem vagy terhes. 7-8 napos késésnél nagyon határozott dupla csík mutatja, hogy terhes vagy. Ha nem vagy terhes, akkor sem kell aggódni a késés miatt, csak valami valamiért bekavart a ciklusodba, lehet, hogy elindult egy kémiai terhesség, az ürül most ilyen furán. Ha pozitív, akkor figyeld a vérzést, visszajön-e és hogy van-e bármi egyéb tüneted. Ha rosszul vagy, görcsölsz, vérzel akkor inkább menj el orvoshoz, ne az ünnepek alatt kelljen szaladgálni, de látni semmit nem fog, max. progit ír fel, esetleg vérvtelre küld (HCG szint).
2023. dec. 16. 12:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Most van vérzés. De azért félek igazán mert,a kisfiam is ugy derült ki hogy,16 hetesen mert akkor múlt el. Most ugye mikor még kellet jönnie 1 hete barna folyás volt kicsi és rendesen olyan tunetek voltak mi t a terhességnél . És ma regge görcsölt a hasam és megjött doki hétfőn lesz. Biztos ami biztos reggel csinálok tesztelt
2023. dec. 16. 12:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj tesztet, ha negatív akkor nem vagy terhes
2023. dec. 16. 12:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Ilyenkor már nem kell reggelig várni kérdező,ennyi nap késésnél. Nálam mindkét terhességemnél két nap késés volt max és késő esti vizeletből néztem,ami pozitív lett. Nyugodtan csinálj ma egyet és akkor legalább tudod a választ.
2023. dec. 16. 14:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Második babám 6 nap után, napközben erős pozi volt.

Az elsőnél 2. nap délután.

Nem kell várni semmire.

2023. dec. 16. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!