Menni kell orvoshoz?
Figyelt kérdés
Korai terhes vagyok, 6h 5n.
Ne legyen benne részem, de ha elkezdenék vérezni, akkor mennem kell kórházba? Egy kis városban lakok, itt van egy sürgősségi osztály, de a nőgyógyászati járóbeteg ellátás csak délelőtt van.
Ha mennem kell vérzés esetén akkor hova???
2023. nov. 30. 10:06
11/13 anonim válasza:
És azért pumpálnak tele hormonokkal mert nagy eséllyel progeszteronhiány áll fenn és azzal meg tudják akadályozni a vetélést
12/13 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, méhen belüli, szívhang is van.
Csak mivel első terhesség, ezért sok a kérdés, ezért írtam ki ezt is.
2023. nov. 30. 14:21
13/13 anonim válasza:
Na tehàt akkor ha már van szívhang is, akkor nem kell ennyire lazán kezelni, mint ahogy írták, hogy ha vérzel ez van, gyakran előfordul... Én is tegnap voltam vizsgálaton, mondta az orvos, hogy vérzés esetén azonnal kórház. Itt már élő terhességről van szó, nem csak kémiai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!