Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ha terhesség alatti vérzéssel...

Ha terhesség alatti vérzéssel bemegyek a kórházba, akkor milyen vizsgálatokat fognak végezni?

Figyelt kérdés
2023. nov. 29. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyi idős a terhesség. Nekem hüvelyi uh.volt, mert nagyon korai volt. Valószínűleg neked is uh., aztán attól függően kérhetnek még valamit, hogy abból kiderült-e a vérzés oka, vagy, ha nagyon korai még, megfelel-e annak a kornak, amit láttak.
2023. nov. 29. 17:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

17.hétig 7x véreztem.

Minden alkalommal bementem. Csak uh volt.

2023. nov. 29. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Méhszájat megnézték, CTG, ultrahangon megnézték a babát, a lepényt, köldökzsinórt meg ki tudja mit, aztan befektettek az osztalyra ott ctg, meg aramlasvizsgalat volt allandoan. De nalam nem talaltak lepenylevalast meg ilyeneket, szoval attol fugg mit találnak.
2023. nov. 30. 04:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja es 34.hét volt
2023. nov. 30. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!