1 hete indult el a vetelesem. Ma voltam uh.n a petezsak kijott teljesen. Szerintetek kipucolodik? Tapasztalatok?
Mar csak a megvastagodott mehnyalkahattyat latta a doktorno es kisebb rogoket.
2 het mulva ujra kontrol
Tapasztalatok? Velemenyek? Kifog urulni?
Kaptam ergam csepet. Az segit?
Persze, lényegében már most kipucolódott, már csak a nyálkahártyának kell leválnia. Az viszont jó kérdés, hogy miért nem történt még meg. Most akkor már nem vérzel?
Nekem úgy volt, hogy csak a petezsák távozott tiszta vér kíséretében, mert progit szedtem, a méhnyalkahartya nem vált le. Akkor abbahagytam a progit és 2 nap múlva indult a menstruáció. Viszont egyáltalán nem volt erős, az utolsó napokban meg épp csak pecsételt. Kb.a kezdetéhez 1 hétre mentem kontrollra, akkor már semmi méhnyálkahártyám nem volt. Egy csíkban látott csak 2millit. Fogalmam sincs, hova tűnt, mert sima menstruációm is erősebb szokott lenni🤷🏼♀️ De kitisztultam rendesen.
Nekem is most meg van menstruacios verzes es jon nyalas ver
Nagyon remelem levali kitisztul az is szepen
Vegul nekem is kitisztult teljesen. Szinte 3 het alatt , szep fokozatosan csokkent a verzes/barnazas.
Voltam uh.n , minden oke
Az elso mensi utan lehet probalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!