Veteleskor mindenki eszreveszi ha tavozik a petezsak?
2 napja volt gyogyszerrel inditott vetelesem. Elso nap konkretan omlott belolem mint a viz. Mara menstruacio szeru verses van.
Fajdalmam nemvolt szinte egyaltalan. A petezsak tavozasat eszrekellett volna vennem?
Aggodom hogy nem tisztulok ki teljesen
Igaz nekem spontán vetélésem volt nagyon korai.
3 napig ömlött belőlem a vér+alvadt vér darabok, de kb. tenyérnyi nagyságú.
Ha már nem vérzel érdemes felkeresni egy orvost aki megvizsgálja hogy kitisztult e minden.
Mikor elall a verzel kell visszamennem
Egyelore meg mensiszerj verzes van, es enyhe gorcs
Nem biztos. Pont azért kell visszamenni, hogy ellenőrizzék. Ott viszont látják.
Sajnos, én is átmentem rajta. Tudom, mikor vetéltem el, tök tiszta, sötét vér volt, egyáltalán nem volt darabos, mégis ott volt valahol, csak nem vizsgáltam át. Nagyon pici. De az orvos már látta, hogy nincs meg, pár órával utána. (Pár nappal a vetélés után jött meg, mert addig progit szedtem és utána is vissza kellett mennem azért kontrollra.)
Ma reggel kijott egy darab valami ami pont ugy nezki mint egy placenta piciben. Kb 3 4cm volt
Lehetseges hogy a mehlepeny voly az?
Illetve tegnap egy hasonlo kisebb valami, ami nem ment szet tehat nem alvadt ver volt
Pont ugy potyogott ki belolem h megtudtam nezni hogyan nezki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!