Férfiak, hogy éltétek meg, amikor a párotok elvetélt?
Bar en no vagyok, én 9 hetesen veteltem el. A férjemet nem nagyon viselte meg a dolog. Sajnos nekem üres volt a petezsak, szóval nem volt se szivhang semmi.
Engem nagyon megviselt es rengeteget sirtam. Férjem ugy elte meg hogy ez meg baba sem volt nincs ertelme sirni. Minél elobb probalkozni akartam, o nem...
Azt tanacsolom, hogy beszelgess a paroddal esetleg keressetek szakembert. (En is jártam pszichologushoz)
Gyaszoljatok meg a babát. En pl egy dobozba tettem azt a par emleket amit osszegyujtottem anno. Karacsony kornyeken volt a missed abom es genetikai teszt altal kiderult hogy lányom lett volna. Vettem egy kis masnit es azt tettem a fenyovfara.
Van aki apro angyal szobrot vagy valami jelkepet rendel. Gondoljatok at mi segitene nektek ebben a helyzetben. Van aki felejteni akar Van aki emlekezni. En pl egy fb csoporthoz csatlakoztam a szivarvany babak csoportjaba vagy valami hasonloba. Nekem sokat segitett.
Nagyon sajnalom hogy ezen keresztul kell mennetek. Kitartast kívánok ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!