Jovohetre vagyok kiirva missed ab.ra mivel a petezsak belulrol beverzett. Az lenne a kerdesem hogy a mehtagitas mennyire fajdalmas?
Kerlek irjatok le kinek mennyire fajt. Annyira felek...
Legjobb az lenne ha kilokodne magatol, van ra esely?
Szornyu pokol ezt lelkileg megelni
Nálam Ergam cseppel próbálták megoldani otthon, hátha nem kell műtét, sajnos nem jött össze, viszont akkor ültem az ágyban (feküdni nem bírtam), és kb. 2 órán keresztül sírtam, annyira fájt.
A műtét előtti tágítás a kórházban nem volt épp kellemes, de messze bírhatóbb, nekem legalábbis, de én is kíváncsi vagyok, mások mit tapasztaltak.
(A menstruációt szinte meg sem szoktam érezni, de a szülés alatt sem fájt úgy a vajúdás, mint a vetélés, igaz, akkor biztos a "cél" lebegett a szemem előtt 🙂).
2-es vagyok,nekem is az első terhesség lett missed ab, hidd el, bírható a pálcika úgy is, tényleg ne görcsölj ezen!
Az is lehet, hogy tényleg lezajlik magától előtte, de ha nem, gondolj arra, hogy a műtét legalább biztos "tökéletes munka", és nem jársz úgy, mint én (mag páran mások, akiket itt is olvastam), hogy duplán szenvedtek.
Kitartást kívánok!
Ha valaki szült már elötte, az teljesen más, mint a még nem szültnél.
Altatasban végzik, az oké, de előző nap be kell feküdni, mert kitágítják a méhszájat a műtétre. Az meg nem altatásban megy.
Nekem a 2.terhessegem volt missed ab, így saját tapasztalatot nem tudok írni. De 5en voltunk egy szobában, abból 3 tágítós volt.
Mind a 3an azt mondták, hogy a felhelyezés a legszarabb. Az fájdalmasabb. De kibírható. Utána maga a tágulás nem vész. Mini kensi szerű görcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!