MISSED AB-m van,biztos akkor kell hívnom a mentőt ha nagyon erős fájdalmam,vérzésem van?
Augusztus 28.-án voltam ultrahangon akkor 10mm es volt a petezsákom és szabályos,embriót nemláttak benne.
Szeptember 18.-ra visszahívtak kontrollra,embriót ugyanúgy nem láttak benne,de 18mm re nőt a petezsák és megint csak szabályos,és sajnos ráírták a papírra hogy MISSED AB alapos gyanúja.
Szeptember 21.-én megint csak visszamentem ultrahangra,sajnos embriót nem láttam benne és szabálytalan petezsák,egyértelmű MISSED AB. Küldtek is a nőgyógyászatra aki elküldött laborba. Szeptember 26.-án kellene mennem az altatóorvoshoz és az ambulanciára,ahol megadják az időpontot a műtétre.
Viszont azt mondta az orvos hogy ha vagyis úgy emlékszem hogy azt mondta hogy ha erős fájdalmat vagy erős vérzést tapasztalok azonnal hívjam a mentőt.
Eddig nem volt semmi,de ma reggel tapasztaltam egy két csepp vért,néha lever a víz,már a csomagot is összekészítettem a kórházba hogy ha sajnos mentőt kellene hívni.
Ki mit gondol? Biztos hogy akkor kell hívnom a mentőt ha nagyon erős fájdalmam,vérzésem van? Soha nem volt még ilyenem és nagyon félek.
Szia
Én a 6. Hétöl próbáltam spontán vetélni. Többször indult meg a vérzés de mégse!folyamat vérezgettem és olykor 1-2órá extrémen de elmult. A 11 héten már elkezdtem szerintem extrémen vérezni kb 10 perc alatt megtelt egy óriás tampon és egy betét. Akórházban erre azt mondták még nem extrém. De végre túl estem a műtéten. Nagyon szerettem volna elkerülni a mütétet de utolag sajnálom hogy nem elöbb mentem be és estem túl rajta!
Nekem anno azt mondtak akkor kell bemenni ha olyan erős lenne a verzes hogy 1 oran belul minimum 2 betetet aztatok el.
Hany hetes lettel volna vagyis a petezsak hany hetesnek felelt meg?
Nekem azt is felajanlottak hogy varjam meg amig magatol kilokodik (8 hetes voltam de a petezsak 6 hetesnek felelt meg)
En is a mutet mellett dontottem. En nem kezdtem el verezni elotte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!