Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Jövőhèten lesz vetélésem,...

Jövőhèten lesz vetélésem, mivel leállt a 16 hetes babám szive. Ti akik már túl vagytok rajta mi a tapasztalatotok? Mire számítsak? Első terhességem.

Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Sajnálom. De nem vetélésed lesz,hanem missed ab után műszeres befejezésed. Művi abortusz.

Csak azért,mert a vetélés spontán jön. Azt nem tudhatod előre...

2023. szept. 21. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Nem vetélésed lesz, hanem kűteted gondolom. A vetélés egy természetes folyamat, előre nem lehet megjósolni.

Egyebként mivel első terhesség, vélhetőleg előző este befektetnek, kapsz méhszáj tágítót.

Másnap megvizsgál egy doki, csinálnak egy uh-t h valóban elhalt-e.

Kivarod a sorod, elvisznek műteni.

Kapsz egy altatót, majf felkeltenek ha kész a műtét. Nekem 2 órát kellett utána még aludnom, ennem-innom és ennyi. Megkaptam a papírjaim és mehettem haza.

Utána mensi szerű vérzés pár napig és ennyi.

2023. szept. 21. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Sajnálom.

Reggel bemész éhgyomorral,átesel egy uh vizsgàlaton és kapsz tágítót.

4 órát kell várni utána a műtétre. Engem nem fektettek be előző nap.

A műtét kb. 20 perc lehetett.

2 órát kell várni az evés-ivással.

4 óra múlva mehetsz haza.

2023. szept. 21. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Amikor született az első gyerekem, a szobatársamnak egészségügyi okokból meg kellett szakítani a terhességét, szintén 16 hetes volt. Neki meg kellett szülnie a babát, előtte egyszer szült már.
2023. szept. 21. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Mivel olyan kicsi még a magzat, valószínűleg megoldják szülesztés nélkül "kaparással"
2023. szept. 27. 18:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Meg kellett szülnöm és csak utána vittek a műtőbe.
2023. okt. 2. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!