Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hogyan dolgozzam fel hogy...

Hogyan dolgozzam fel hogy nincs velem a kis babám ?

Figyelt kérdés
26 hetesen meghalt bennem a babam nem fejlődött és már nem volt szívhang. tegnap előtt beindították a szülést és tegnap megszültem azt érzem most hogy sose leszek jobban csak rá gondolok hiányzik hogy nincs a pocakomban és hogy nem lehet melettem . Úgy érzem bele őrülök a fajdalomba .
2023. szept. 15. 00:59
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Apuka vagyok.🖤Nagyon sajnálom a kis csöppsèget,hogy neki ennyi adatott meg, tèged is.Egy kis csillaggal több van az ègen.

Remélem sok szeretet vesz körül.

Anyósommal történt meg, ezért lett a feleségem egyedüli gyerek.

Túltette magát rajta,mert az életünk ami bármikor bárkinek tartogathat kegyetlen dolgot megy tovább.

2023. szept. 15. 05:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén sajnálom a veszteséged! Idő, idő és idő. Még megyon korai a veszteség, átkell esni a gyász folyamatain. Ugyan az, mint bármilyen másik gyászfolyamatnál. Ha úgy érzed kérj segítséget olyan pszichológustól, akinek a gyászfolyamat a szakterülete (védőnő talán tud segíteni keresni, vagy a családvédelmisek. Ők sok emberrel kapcsolatban vannak). De még nagyon friss a dolog, természetes, hogy így érzel.
2023. szept. 15. 06:59
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
Nálam szülés után élt még pár napot, aztán vesztettük el. Ő is koraszülött volt. Én próbáltam arra gondolni, hogy ha már így alakult, annak oka volt. Kaptam egy második esélyt az élettől, hogy lehessen egészséges gyerekem, ne menjen rá a családom egy sérült gyerekre...mert hát az lett volna az biztos. Ő is a 26. héten érkezett. Sajnos ilyen ára volt, hogy most teljes családi életet élhetünk. Van egy egészséges gyerekem, most várom a másodikat (harmadikat). És közhelyes, de az idő segít.
2023. szept. 15. 08:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd részvétem. Sajnálom a veszteséged.

Nekem ugyan nagyon korán memtel az első babám, de az is borzalmas volt.

Én írtam neki egy levelet, leírtam benne, hogy mennyire vártuk, milyen volt megtapasztalni, hogy fejlődésnek indult bennem, s mennyire rossz volt ráeszmélni, hogy mégsem vele leszünk egy család.

Nyilván nem volt egészséges, és okkal ment el, de attól még rossz volt ezt megélni.

2023. szept. 15. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!