Kinek mennyi idő volt újra teherbe esni korai spontán vetélés után?
Figyelt kérdés
2 hónapja hogy volt egy korai spontán vetélésem.
2 hónapot kellett várnunk.
Elkezdtünk újra próbálkozni.
A kis angyalkánkra 9 hónapot vártunk.
Remélem, most hamarabb sikerrel járunk és velünk is marad 🥺
2023. szept. 14. 18:59
1/13 anonim válasza:
Én 5hónapot vártam angyalkámra. Azóta 3 hónap jó időben történt próbálkozás volt. 2 sikertelen, a jelenlegi eredményét még várom, de nem nagyon reménykedem ☹️
2/13 anonim válasza:
Nekem a 7. héten ment el a magzatom, 3 hónapra rá sikeresen megtermékenyültem. Egészséges várandósság és pindurka lett az eredménye.
3/13 A kérdező kommentje:
Mi is a 7.héten veszítettük el😢
2023. szept. 14. 20:58
4/13 anonim válasza:
A lepontozóknak kívánok minél több vetélést, hátha úgy felfogják, mi az.
5/13 anonim válasza:
7 hét üres petezsak
Aztán 6 hónapra rá újra terhes lettem.
6/13 anonim válasza:
10. hèten vetèltem el. Azóta nem sikerült még. Ez az 5.hónap. Az első terhességre 9 hónapot vártunk.
7/13 anonim válasza:
Nekem is a 7. héten volt missed ab. Több mint egy évig vártunk rá, összetörtem.
Azóta nem sikerül (6 hónapja próbálkozunk)
8/13 anonim válasza:
1 év próbálkozás után lesz jó. Nem mindenkinek, de előfordul a nehezen esik teherbe dolog mised ab, vetélés után. Részvétem
10/13 A kérdező kommentje:
Október 6.án kiderült hogy érkezik a szivárvány babánk, de december 1-én 11+6nál, ő is angyalka lett😖😭😫😩
2024. febr. 7. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!