Teljes spontán vetélés után teherbe esni, próbálkozni? Mennyi idő utam jött a szivárvány baba nektek?
Figyelt kérdés
Ma 7 hete veszítettük el a babát 7+1nél😢
Tegnap jött meg azóta az első menstruációm.
Vetéléskor nem kellett műteni, egy nagyon erős és fájdalmas vérzéssel távozott ( tamponnal is folyt a vér a lábamon).
Lehet újra próbálkozni, vagy inkább várjunk még?
A veszteségükre 9 hónapot vártunk.
2023. aug. 30. 18:21
2/5 anonim válasza:
Fejezzétek már be ezt a szivárványbabázást.
3/5 anonim válasza:
Próbálkozhattok, ha szeretnétek.
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt egy hét hetesen végződő terhességem, hasonlóan műtét nélkül. Mi az első menstruáció után próbálkoztunk, abban a hónapban meg is fogant, végül teljesen egészséges kislány született.
5/5 anonim válasza:
Nekem egy menstruációt mondott az orvos. Után egyből sikerült a lányom. Az első veszteségre fél évet vártunk kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!