Missed ab műtét utáni menstruáció nálatok változott valamit? Többi lent
Decemberben volt missed ab műtétem mola gyanúval,amit a szövettan végül nem igazolt.
Azóta nagyjából beállt a menstruációm,25-28napra.
Viszont a mennyisége sokkal sokkal kevesebb,mint előtte. Tegnap is "megjött" pont 28 napra,de kb 3 csepp volt összesen. Folyamatosan egyre csökken hónapról hónapra. Gondolom ezért nem sikerül a baba☹️
Másnál is volt ilyen?
Nekem ugyan nem missed ab után, hanem szülés után lett minimális a vérzésem. 8 hónappal a szülés után jött meg először, utána 24 nappal a következő, és az is csak 3-4 napig tartott,de az első napon kívül csak tisztasági betét kellett.
Missed ab után nagyon sokáig viszont folyamatosan rózsaszínes-barnás folyásom volt, biztos voltam benne, hogy valami baj történt a műtétnél, de ez is elmúlt a szülés után. A hormonok furcsa dolgokra képesek :)
Orvosnál voltál? Szerintem nem ez lehet a baj.
Nekem missed után pint az ellenkezője. Ömlött belőlem 6napig. Mikor elötte 4lightos nap volt.
Ennek ellenére 3 hónapot kivártunk, 4.ben újra terhes lettem.
Szülés után meg 3 nap szinte semmi.
Simán változhat, hormonváltozás az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!