Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Spontán vetélés után meddig...

Spontán vetélés után meddig tart még a vérzés? (hosszan kifejtve)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az én történetem egy kicsit kacifántos, vannak benne miértek.

7+1 naposan elkezdtem barnázni. Nagyon megijedtem (első baba).

Felhívtuk az ügyeletet, majd közölték, amíg nem önti el a vér maradjon otthon. Pfff... Szóval tényleg így van ez..

Tudtunk foglalni egy magán nőgyógyászhoz azonnal időpontot, így szaladtunk oda.

Rendben a baba jól van, de vérzés is történhet, mert hematóma félét lát, ne ijedjek meg. Kaptam utrogestant 3x1 helyezzem fel, és feküdjek. Megtörtént. Fél nap múlva elkezdtem vérezni. Majdnem annyira, mint mikor megjön. Hívtuk őket, hogy most mi, tényleg normális ez így?

Igen, feküdjek, "csak" a hematóma ürül. Másnap is véreztem megint felhívtuk őket, hogy de tényleg nem lehet semmi többet tenni? Nem nem lehet, használjam a progi hüvelykúpot, és feküdjek folyamatosan. Jó.

Sírva jártam wcre, mert éreztem, hogy a babánk éppen Angyalka lesz, mert ez így nem jó.

5 napon át ugyanúgy véreztem, nem öntött el, nem görcsöltem, de azért erős vérzésem volt. Tegnap nem bírtam tovább. Már a saját életemet is kezdtem félteni a kicsié mellett.

Egy másik magán nőgyógyászhoz sikerült is időpontot foglalni 2 óra múlva. Zuhany, sírás, rendbetétel, sírás, öltözés, remegés. Odaérünk. Egy nagyon kedves férfi be is hív 10 perc után. Mondom neki, hogy hány napja vérzek, és érzem, hogy baj van. Tudni szeretném mi történik velünk.

Vizsgálat, majd mondja, hogy sajnálom Angyal lett a pici.

Sírás, pedig tudtam, de valahol reméltem, hogy nem igaz. Azt mondta teljesen kitisztult a méhem, nincs szükségem orvosi befejezésre. 3x kérdeztem vissza, hogy de biztos? Nagyon alaposan nézett mindent. A kérdésem után újra és újra. Majd mutatta, hogy 4 mm a méhnyálkahártya, ez 2-3 napos vérzést jelent kb még, de leginkább pecsételő vérzésre számítsak.

Sajnos belőlem még sokkal több jön. Mozogjak azt mondta. Közben siratom a picit. Mozgok, de nem csökken a vérzés. Már kezdek félni.

2023. jún. 14. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom

Igazából az orvosok sem tudtak volna ettől többet tenni.

És ha a baba elment , annak oka volt, jobb ez így hidd el.

Én vetélés után még 5 napig véreztem elég erősen, néha még darabos is volt. 5 nap után 1 hétig még volt enyhe vérzésem, úgyhogy kB 1,5 hétig tartott nálam.

Ez normális.

2023. jún. 14. 13:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is barnàztam, pecsételtem, aztán a 8.hèten leállt a fejlődésben(progeszteron mellett), Dokinál is voltam de akkor még volt szívhang. A 10 héten a kontroll előtt két nappal már rendesen véreztem. A kontrollon derült ki, hogy már két hete nem él. Aznap este kijött minden és még legalább egy hétig véreztem. Ha neked így könnyebb, hívd babànak meg angyalkànak,de ennyi idősen még magzat sem volt. Nekem azt mondta a doktornő, hogy tipikusan a 8.hèten megy el ha valamilyen génhibàja van. Szurkolok, hogy a következő sikerüljön. Nem tudom pontosan milyen miérteken gondolkodsz. Nem lehetett volna segíteni , se másképp csinálni semmit. Attól persze felmerül, hogy miért pont velünk történt? Ezt megèrtem.
2023. jún. 14. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!