Vetélés után késett már valakinek ennyit? Normális?
Nekem műtéttel kellett befejezni, a műtét napjától számítva volt 6 hét.
1-es voltam.
Amíg meg nem jön.
Bocs, tudom milyen nehéz ez, én 2 nappal előtted vetéltem el.😥 Akkor elállt a vérzés, de progit szedtem, amit aznap abbahagytam és menstruáció csak 2-3 nap múlva kezdődött. Sokkal enyhébb volt, ming szokott és, mint amire felkészítettek, azt se tudtam, honnan számoljam. Féltem, hogy ennyitől ki se ürültem, de minden rendben volt. Ha a doki nem mondott semmit, akkor nálad is, és az a lényeg. Ilyenkor azért megzavarodhat, de tudom, milyen rossz a bizonytalanság. Én ovu teszteltem, hátha ad valami támpontot, mert a vélt ovutól 14.napra szokott megjönni. Ahhoz képest csak 1 napot késett. Ugyanakkor hőmérőzöm is már régóta, az viszont még sokáig értékelhetetlen volt, talán most kezd visszaállni. Benne van a pakliban, hogy még nálad is van egy kis zavar a gépezetben. Csak a türelem segít. Meg esetleg, ha tudod, mekkora méhnyálkahártyát mért a doki ultrahangon. Én azzal is próbáltam számolni, de nem sokat segített, mert csak a vérzés végén a kontrollon mért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!