Marcius 29-en volt egy spontan vetelesem.Aprilis 18-an kontrolon az orvos mindent rendben latott,6mm volt a nyalkahartyam,es azt mondta 10-20 nap kozott megfog jonni valahol.Viszont most hat napra ra enyhen piros a vc papir pisilesnel,mi ez?
Az lenne a kerdesem h volt e igy valaki?
Nem tudom h menstruacio lenne e mert a vetelestol szamitva most kene megjonnie,viszont az orvos 10-20 nap kozottre mondta,es azota meg csak egy het telt el.Mar arra is gondoltam,h lehet most van peteeresem es a veteles miatt meg picit ettol tisztulok?
Szerintem ez ilyenkor teljesen kiszámíthatatlan, az orvosok inkább csak tippelnek.
Nekem volt egy műtétem teljes kürettel, pont peteééréskor. Kb.egy nap múlva már nem véreztem. Egy hét múlva egyéb okból vissza kellett mennem kontrollra. Az orvos akkor azt mondta, 4-6 hét múlva várható menstruáció, a nyálkahártyám még mérhetetlenül kicsi volt, hisz egy héttel előtte kapartak és még nem épült vissza. Ehhez képest rá egy hétre, ugyanúgy megjött, amikor műtét nélkül egyébként kellett volna. Természetesen valamennyivel enyhébb volt, meg nem volt túl darabos,hisz endometrium gyakorlatilag nem volt.
Most kedden vetélésem volt. Nem darabos vérzéssel. Az orvos akkor 8mm nyálkahártyát mért. A kórházban 1 órával később 11-et. Ott azt mondta a doki, hagyjam abba a progit, egy-két napon belül egy erősebb menstruáció fog kezdődni, 4-5 nap alatt kitisztulok, utána kontroll. Hát, most ott tartok, hogy 2 nap múlva elkezdődött a vérzés, de nagyon nem nevezném erős menstruációnak, az sokkal erősebb szokott lenni. Volt egy picit darabos is, de szerintem nem eléggé. Most, a negyedik napra már annyira gyengült, hogy alig van egy kis maszat. Pont annyi, hogy kontrollra még nem merek menni, ugyanakkor tiszra ideg vagyok, hogy nem tisztulok ki és baj lesz.
Szerintem várj egy kicsit, hogy erősödik-e és ha igen, akkor örülj, és számold rendes menstruációnak.
Teljesen megértelek, ugyanezt érzem. Sose gondoltam volna, hogy egyszer azt kell várnom, hogy vérezzek már úgy rendesen. Szerintem felüléseket fogok csinálni, vagy nem tudom, mert ettől megőrülök.
Nekem se volt se a vetéléskor se azóta erős görcs, semmi hasfájás, pedig menstruáció első napján mindig van. A mellem se esett össze még rendesen, a hőm is csak épphogy araszolgat lefelé. Állandó stressz, hogy mikor mi fog történni és visszaáll-e valaha a rendes ciklusom, hogy legalább újra megpróbálhassam😥
Én nagyon össze vagyok törve. Első és utolsó gyerek lett volna. Többszörösen hátrányos helyzetben vagyok,ami miatt lehet, hogy ez lett volna az egyetlen esélyem. Fogalmam sincs, mibe kapaszkodjak. Az már csak hab a tortán, hogy ilyen nyögvenyelősen zajlik. Nem akartam műtétet, mert a tavalyi is bőven elég volt. Most még attól is retteghetek, hogy lehet, mégis az lesz a vége.
Privátban írhatok? Nyilvánosan nem szeretném már jobban kiteregetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!