Akinek mostanában volt vetélése, hogy bírta? Hogy lehet ezt túlélni?😭
Nekem sajnos kettő is volt. Az első hat hetesen, a masodikat meg sajnos meg kellett szakítani, 17 hetesen, mert az élettel összeegyezhetetlen problémák voltak.
Nehezen. Egy hònapig ki se mentem a lakásba, olyan szinten, hogy az utca végi kisboltba sem. Nehéz, közhely de az idő segít, illetve egy támogató férj. Nem szabad elkeseredni a következő sikerülni fog... Kitartást és sok erőt kívánok
#1! Nagyon sajnálom ☹️ A 17hetes még rosszabb lehet. Azzal nyugtatom magam, jobb, hogy már az elején elment, mintha beteg lett volna és meg kell szakítanom.
Nekem nincs férjem. Egyedül vállaltam volna. Több, mint 20 éve várok rá.
Nekem 2x volt. Az egyik 9hetesen a másik 6 hetesen halt el. Mind a 2x műtettel vették el.
En 1-2 napig szomorú voltam, azt ennyi.
Inkább ez, mint egy nyomorék (már bocsánat a kifejezésért) gyereket neveljek, akit lehet élete végéig pelenkázhatok. Még ha csúnyán hangzik is. Nem azért halnak el, mert minden oké velük, hanem mert ott már eldőlt, hogy életképtelen lenne
Van amúgy 2 gyerekem, hálát adok értük. A veszteséget meg lezártam magamban nagyon hamar
#3! Azért anyaként más lehet. Ott már nincs az, hogy sose lesz gyereked.
Az életképtelenség jó észérv. De lehet hormonális oka. ÉN nem tudtam megtartani az egészséges gyereket.
Kerdező!
Gyerekek elött volt a 2 vetélésem.
3#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!