Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 40 felett van értelme kivizsgá...

40 felett van értelme kivizsgáltatni a habituális vetélést vagy azt egyszerűen a kor okozza és feleslegesek a vizsgálatok?

Figyelt kérdés

2023. márc. 5. 10:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én pl nagyon könnyen esek teherbe 40 felett is, de a kimenetel nem lesz jó. Volt egy megszakításom 40 felett, amikor kromoszóma rendellenesség derült ki, majd 3 vetélés követte. Szinte azonnal teherbe estem mindig. Ha nem is esik valaki teherbe, az megint más dolog. Erre mondta az orvosom, hogy azért gyakori a vetélés 40 felett, mert a minőséggel gond van. És ez nem csak egy orvos mondta. Hormonok rendben vannak, véralvadási gond nincs. Férjem sperma eredménye nagyon jó. Van már közös gyermekünk, de őt fiatalon vállaltuk. Gondtalan terhességem volt vele.
2023. márc. 5. 17:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi lehet a gond? Nekem van 3 gyerekem, egészséges terhesseg, szules. 10 éves a legfiatalabb. Tavaly 2 korai vetelesem volt, mindig azonnal sikerült teherbe estem. Ma teszteltem pozitívat és rettegek. Jövő héten megyek nőgyógyászhoz, hematologushoz. 40 éves vagyok.
2023. márc. 31. 10:23
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 12-es, ne rettegj! Egyáltalán nem biztos, hogy most is gond lesz. Progi szint rendben szokott lenni, illetve a pajzsmirigyed rendben van? Az jó, hogy mész hematológushoz is. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!(11-es)
2023. márc. 31. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!