Ez missed ab lesz szerintetek?
Január 12-én volt az utolsó mensi. Elmaradt mensi első napján már halvány pozi tesztem volt, ami utána erősödött. Jöttek a tünetek is, mellfájdalom, émelygés és ami kicsit aggasztó, hogy az első perctől kezdve vannak enyhe alhasi görcseim. Elvileg 6+5 hetes terhes voltam az első uh-n, de a baba csak 5+2 hetesnek felel meg méretei alapján. Mondta a doki, hogy 2 hét múlva újra megnézi, mert vagy abbamaradt a fejlődése vagy később fogant. Viszont ha később fogant volna, akkor még nem lett volna olyan hamar pozi a teszt ugye?
Szóval az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez missed ab?
Erre senki nem fog neked választ adni. Elhiszem, hogy kíváncsi vagy/türelmetlen vagy/aggódsz, stb, de ez pint az a dolog, amit az idő majd eldönt
Valakinek baba lett ebből, valakinek nem. Hiába írjuk le akár 100an, hpgy nekünk mi a véleményünk, nem ezen fog múlani.
Sajnos nekem 2x volt 1 hét lemaradás és mind kettő missed lett.
Én is mondtam, hogy amikorra mondták hogy fogant + volt a tesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!