Méhen kívüli terhességem óta gyűlölöm a terhes nőket és sírógörcsöt kapok tőlük. Ez ilyenkor normális?
Nem, nagyon nem. Az agresszív gondolatok miatt sürgősen keress fel egy jó szakembert, mert ha evvel nem törődsz, könnyen elfajulhat.
Nagyon sajnálom, hogy veszteség ért, és remélem, hamar rátalálsz a megfelelő segítségre.
#3 neked sincs minden rendben valami a toronyban, érzéketlen vagy. Minek okoskodsz ha nincs tapasztalatod?
Nem azért van ez mert azt gondolja, hogy rossz ha valakinek nincs gyereke. Azért mert sokat próbálkoztak mire végre összejött nekik és elvesztette, nem lehet neki már. Ez egy trauma egy nő életében. Akarta a picit.
Amúgy tényleg nem normális, sajnálom, hogy így jártál. A saját érdekedben keress fel egy pszichologust, ő segít feldolgozni majd a dolgot. Legyen hobbid, sportolj (segít a depresszió elkerülésében, kiszellőzik a fejed). Kitartást később majd jobb lesz.
Nem, nem normális. Én most vetèltem el a 8.hèten. Mi is sokat vártunk rá, első baba lett volna. Dühös vagyok és szomorú, de nem utálok senkit. Nekem elegem van ebből a sok bullshitből. Korábban én is mondogattam, hogy semmi sem vèletlen. Olyan szempontból igaz is, hogy nem véletlen ment el, hanem mert beteg lett volna. De nem azért történt, mert az élet ki akart cseszni velünk, vagy mert ezt érdemeljük, meg a "nem minket választott" baromságok. Ez most így alakult. Kva szar de túl leszünk rajta.
Mindenesetre ne emèszd magad, nem tehetsz róla, hogy ezt érzed, DE!! fordulj szakemberhez!!!! Mert ez így nem jó.
Tudom, hogy most magad alatt vagy, de egy petevezetővel is lehet gyereked. Tesómnak is kivettèk, pont mielőtt elkezdtek próbálkozni. De sikerült (IR és pajzsmirigy alulműködès mellet ráadásul). Szurkolok, hogy legyen neked is egészséges kisbabád. De csak azután , hogy rendbe tetted magad lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!