Mi okozhatott vetelest?

Figyelt kérdés

Novemberbe hagytam abba a fogamzasgatlot majd decemberbe megfogant a baba.. 7 hetes vagyok. Vérzek. Most voltam a kórházba. Az orvos azt mondta készüljek fel. Vetéles lesz. Azt elfelejtettem meg kérdezni hogy fogamzásgátló okozhatta e.

Lehet hogy várni kellet volna par hónapot?

Teljesen osszetortem nem tudom mitcsinaljak. Mire gondoljak😞😓

2023. jan. 27. 19:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%
ha allando betegseged van meg a fogamzasgatlot is most hagytad abba, miert csináltatok gyereket? miért nem vártál pár hónapot, míg helyrerazodik a hormonrendszered es kikezeled a gyulladasodat?
2023. jan. 27. 20:53
 12/13 anonim ***** válasza:
97%

Egyik sem okoz vetélést.

Nekem pl mind a 2 gyerekem a fogamzásgátló letétele utáni (9 illetve 1 év szedés után) első hónapokban fogantak. Ellenben volt egy vetélésem, ami elött nem szedtem.

2.terhességem alatt nekem is volt gyulladásom. Ki lett kezelve és ennyi.

Kb 1000millió oka lehet hogy nem maradt meg. Felesleges mártírkodni, önostorozni magad

2023. jan. 27. 20:58
 13/13 anonim ***** válasza:
79%

A huvelygyulladas sem okoz vetelest. Irtuk, hogy ketszeri veteles teljesen normalis, es, hogy benne voltal a negy emberbol abban az egyben aki epp elvetelt.

De rendben, akkor hisztizz tovabb es martirkodj.

2023. jan. 27. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!