Vetélés lehet vagy szimplán ez a hónap így alakult?
Sziasztok!
A lényeg annyi, hogy próbálkozunk párommal, most hétfőre nem vártam. Hétfőn nem is igazán jött, néha a WC-papíron lattam nagyon halvány barna szint. El is könyveltem, hogy jó ez most nem sikerült, viszont éjszaka elkezdtem olyan szinten görcsölni, hogy le se tudom írni.. sajnos nem az a kategória vagyok akinek csak ritkán van mens. görcse, de ilyen azért sosem történt, hogy éjszaka erre kelek és a sírás elkapott már lassan a falat kapartam. Amint ez a fájdalom elkezdődött elvánszorogtam a WC-re, volt egy nagy csobbanás aztán onnantól mondhatni ömlik a vér, bár mostanra az elviselhetetlen görcs elmúlt
Tesztet nem csináltam, úgy voltam vele hogy ha ténylegesen nem jönne meg majd akkor veszek. Lehet hogy természetes úton ment el a pici? Igazából érdemes most egy tesztet venni? Mutatna valamit? Vagy csak törődjek bele, hogy új hónap új esély?
Lehet volt valami csak nem.tapadt meg..de olyankor úgytudom késni szokott.
Akik irják higy igy pici ugy pici biztos mikor trrhesek.voltak csak zsáknak hívták vagy valaminek...pfff.
14…. Gratulálok a megnyilvánulásodhoz.
Az utálatodat vidd máshova vagy menj el edzeni és add ki magadból a feszültséget..
További szép napot!
Nyugi szívem, nem mindenki olyan kiegyensúlyozatlan mint te, hogy kapásból arra kell gondolni (magadból kiindulva), hogy valami problémája lehet az embertársadnak...
Utálat, feszültség, add ki magadból...
Ennyi mindent belelátni.
Sérült személyiségre vall ;)
Főleg ezzel a szép napotozással.
Nem nyerő.
Sőt, még helytelen is.
Helyesen, magyarul szólva Jó napot.
Erről ennyit.
És ne idegeskedj, szívem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!