Vetélés lehet vagy szimplán ez a hónap így alakult?
Sziasztok!
A lényeg annyi, hogy próbálkozunk párommal, most hétfőre nem vártam. Hétfőn nem is igazán jött, néha a WC-papíron lattam nagyon halvány barna szint. El is könyveltem, hogy jó ez most nem sikerült, viszont éjszaka elkezdtem olyan szinten görcsölni, hogy le se tudom írni.. sajnos nem az a kategória vagyok akinek csak ritkán van mens. görcse, de ilyen azért sosem történt, hogy éjszaka erre kelek és a sírás elkapott már lassan a falat kapartam. Amint ez a fájdalom elkezdődött elvánszorogtam a WC-re, volt egy nagy csobbanás aztán onnantól mondhatni ömlik a vér, bár mostanra az elviselhetetlen görcs elmúlt
Tesztet nem csináltam, úgy voltam vele hogy ha ténylegesen nem jönne meg majd akkor veszek. Lehet hogy természetes úton ment el a pici? Igazából érdemes most egy tesztet venni? Mutatna valamit? Vagy csak törődjek bele, hogy új hónap új esély?
Ha vetélés volt, a teszt kimutatja még egy bizonyos ideig a hcg-t..
Esetleg azért lenne érdemes csinálnod, hogyha pozitív, és elmúlik a vérzés, akkor a nőgyógyász rád nézzen, hogy rendesen kitisztultál-e, illetve lehet, hogy később egy kis progi pótlással tovább is lehet vinni a terhességet..
Nekem is volt ilyen. És nem voltam terhes
Ha az lettél volna, a teszt kimutatná talán. De kétlem.
Nekem is volt ilyen, halvány pozitív teszt után 2 héttel.
Nem lett semmi bajom a természet így ítélkezett.. de hála az égnek aztán 2-3 hónapra rá sikerült a kis picúr, ma vagyunk 28 hetesek.:)
Én nem mentem orvoshoz, mert korai lett volna illetve a Kövi hónap már szokásos volt, de ha gondolod menj orvoshoz, ártani nem árt.:)
Nem voltál terhes.
Egy 4 hetes terhességnél, ahogy írták, még nincs semmilyen "pici", konkrétan még egy 1-2 mm-es valamit sem látnának ultrahangon, semmit, ezért semmi más nem jöhetett ki belőled, mint ami egy sima menstruáció során kijött volna.
A nagy csobbanás max. az volt, hogy már levált a méhnyálkahártyád, és mikor elmentél WC-re, egyben jött ki egy nagyobb adag vér. De ennyi, semmi nem jött volna ki belőled akkor sem, ha terhes voltál. Nem is görccsel vetélnél ilyen fiatalon.
De valószínűleg szimplán megjött, ezért felesleges orvoshoz menni meg tesztet csinálni.
Igen ezt rosszul írtam, tisztában vagyok vele, ha volt is valami az még nem egy baba, csak nem jól fogalmaztam, bocsánat.
Illetve azzal is tisztában vagyok hogy nem a “gyerek” pottyant ki belőlem. Azért tisztában vagyok azzal hogy ilyenkor még a doki is csak annyit lát van e valami készülőben stb..
de a csobbanással én is arra próbáltam utalni hogy egy nagyobb vérdarab jött ki aztán megindult a vérzés
De igazàból ha megjött, miért gondolsz rá egyáltalán, hogy terhes voltál?
Nem késett, meg semmi, csak most járt vele némi görcs, ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!